- Konu Yazar
Herkeze hayırlı günler dilerim,motorum yuki spitzer 250 bir yıldır kullanıyorum yaklaşık ve ilk defa böyle bir arıza verdi,pazartesi günü motorumu güzelce yıkadıktan bikaç saat sonra şehire geçmeye karar verdim (yazlık bağdaydım). motorum sıkıntısız çalıştı fakat ortalama 2 km gittikten sonra birden bire stop etti birçok kez denememe rağmen marş basıyor fakat motor çalışmıyordu,hepinizinde ilk tavsiyesi olacağı üzere buji'den şüphelendim ve ittirerek 2 km geri döndüm. bujiyi söktüm üzerinde nem veya ıslaklık yoktu genede içime sinmedi ertesi gün yeni buji aldım getirdim taktım ateşleme sıkıntısı yok kıvılcım atıyor, karbüratörü söktüm tahliyesini boşalttım içinde su vb birşey çıkmadı hava filtresini temizledim tekrar parçaları taktım gene sonuç başarısız, akşam üzeri bi basayım dedim zar zor çalıştı ama hafif bi gaz verdiğim an stop etti ardından bidaha bastım gene çalıştı biraz bekleyip gaz verdim gene stop,artık sinirlerim bozuldu
l: eğer şunuda kontrol et diyeceğiniz birşey varsa yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...ha bu arada benzin var ve elektrik düğmesi kapalı konumda değil 
Son düzenleme: