MARMOK - 1. Uluslararası Marmaris Motosiklet Şenliği

senliklogo.gif

Selam Motorcu dostlar,

Marmok Motosiklet Kulübü olarak, Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris Belediyesi ile birlikte tertiplediğimiz Marmaris Motosiklet Şenliği 21.06.2006 Çarşamba sabahı başlayacak ve 25.06.2006 Pazar akşamı sona erecektir. Bu şenlikle ilgili motosiklet sitelerinden aldığımız yorumlarda arkadaşlarımızın öğrenmek istediklerine cevap vermek istiyorum. Öncelikle bu Motosiklet Şenliği motorcu arkadaşlarımızın yıllardır özlemini çektiği her günü eğlence, aktiviteler, konserlerle dolu olan bir büyük motosiklet birlikteliğidir.

DSC01623.jpg

Amacımız şenliğe katılacak yurtiçi ve yurtdışından gelecek motorcu arkadaşlarımıza inanılmaz keyifli bir hafta yaşatmaktır.www.marmok.com internet sitemizden şenliğin tamamına katılmak üzere kayıt yaptıran arkadaşlarımız 18.06.2006 ve 27.06.2006 tarihleri arası, yani evlerinden çıkıp tekrar evlerine dönünceye kadar, Amerikan sigorta şirketi AIG tarafından ücretsiz sigortalanacaklardır. Arkadaşlarımız şenlik alanına girerken poliçelerini alacaklardır.

DSC01624.jpg

Çadır kurmak isteyen arkadaşlarımız için Milli Parkta, önünde plajı olan Günnük ağaçlarının altında özel bir bölüm tahsis edilmiştir.Bunun için bir ücret talep edilmeyeceği gibi gece ve gündüz yapılacak bütün animasyonlar,beach partiler,akşamları yapılacak bütün konserler için ekstra ücret alınmayacaktır.Bu etkinliklerle ilgili, şenliğe giriş ücreti önümüzdeki günlerde belirtilecektir.

DSC01627.jpg

Bizler, Marmok, Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris Belediyesi olarak şenliğin çok sağlıklı geçmesi için profesyonel destek almaktayız. Katılımcı firmaların ve motorcu arkadaşlarımızın güvenliği sertifikalı elemanlardan oluşan özel bir güvenlik şirketi tarafından sağlanacak, Catering, fastfood ve yiyecek içecek hizmetleri profesyonel firmalar tarafından verilecek, Satış fiyatları Marmok ve Marmaris Belediyesi tarafından tespit edilecektir. Bu konuda motorcu arkadaşlarımız hiçbir şekilde mağdur olmayacaklardır. Yurt dışından Rodos, Yunanistan, Rusya, Ermenistan ve Avrupa ülkelerinden katılacak motosikletçiler de bu şenliğe Uluslar arası bir boyut kazandıracak ve her yıl tekrarı yapılacaktır.

DSC01626.jpg

Şenlik sırasında yapılacak her türlü yarışmalar, animasyonlar Marmaris’te faaliyet gösteren yabancı animasyon şirketleri tarafından organize edilecektir. Motorcu kardeşlerimiz şenliğe gelmeden önce internet sitemizden önümüzdeki 10 gün içerisinde yayınlanacak olan saat saat şenlik programını okuma fırsatı bulacaklar ve nasıl eğleneceklerini görerek geleceklerdir.

3.jpg

Sanatçılarla olan görüşmelerimizde daha çok motosiklete binen sanatçılardan seçim yapmaktayız, bunlardan ilki, anlaştığımız Fedon ve gurubu, gün konusunda görüştüğümüz Fatih Erkoç ve gurubudur. Bunlar ve diğer sanatçılar Dj’ler birkaç gün içerisinde sitemizden yayınlanacaktır.

DSC01628.jpg

Marmok (Marmaris Motosiklet Kulübü) üyeleri olarak bizlerin yolu sevgiden, dostluktan, arkadaşlıktan geçmektedir. Bütün motorcu arkadaşlarımızın da aynı duyguları bizlerle paylaştıklarına inanıyoruz. Motosiklet Fuarındaki standımızda şu an aklıma gelen Emok, İkiteker, Motor Delisi, İstmod, Bursa Chopper Club, Bursa Enduro Club, Gamsız Seyyah, Vespa Club, Hog, Womenriders, Fazer Türkiye, Filintalar, Ağır Abiler, Endurocu Club,Enduro Club, Mototürk ve ismini şu an hatırlayamadığım birçok motosiklet gurubunun başkan ve üyelerine bu duygularımızı aktardık ve onlardan da aynı duyguları aldık,olayın bu kısmı fuarın en güzel yanıydı.Bu motosiklet guruplarını ve üyelerini inşallah Marmaris’te misafir etme şansını buluruz diye düşünüyoruz.Onları en güzel şekilde ağırlamak için Marmaris Belediyemiz ile birlikte elimizden gelen her şeyi yapacağımızı bilmelerini istiyoruz.Bütün kalbimiz ve ruhumuz,ama club bazında ama bireysel anlamda bütün motorcu kardeşlerimize açıktır, bu anlamda herkesi bu büyük birlikteliğe davet ediyoruz.Bu yazımın eki olarak koyduğumuz Günnücek Milli Parkının eşsiz görüntüleri, ve şenlik alanını sizlere biraz olsun anlatacaktır.Bu tabiat harikası Milli Park’ta bütün motorcu ve doğa sever arkadaşlarımızı bir haftalık bir tatile davet ediyoruz.

DSC01629.jpg

Daha sonraki gelişmelerde tekrar birlikte olmak dileğiyle bütün motorcu kardeşlerime ve sevgiler saygılar sunuyorum. Allah sizleri korusun, yolunuz açık olsun…

DSC01630.jpg

9.jpg

Marmok (Marmaris Motosiklet Kulübü) Başkan Yrd. Erdoğan Şahin​

Arkadaşlar ne diyorsunuz Marmaris fikri bence çok cazip.Aktivitelerde güzel olacak sanıyorum.motosiklet.net üyesi olarak bizim siteden bu oluşuma katılmak isteyen olursa ben varım.

bu aktiviteye katılalım derim herşeyin düşünüldüğü söyleniyor ne dersiniz ?

Arkadaşlar 19 nisan günü şenlik mekanımız olan GÜNNÜCEK MİLLİ PARK'ında MARMOK olarak düzenlemiş olduğumuz basın toplantısına, ulusal basınımızın ve Tv lerin Marmaris temsilcileri ile yerel basın ve kanal 48 katılmıştır. Ayrıca Marmaris belediye başkanı Sn. Ali ACAR da toplantımızı onurlandırmışlardır. Açıklamalarımızda Kulübümüzün kuruluş amacı ile birlikte 21-25 haziran tarihleri arasında Marmaris Belediyesi ile beraber düzenleyeceğimiz 1. Uluslararası Marmaris motosiklet festivali ile ilgili olarak basınımıza bilgi verilmiştir.
Saygılarımla.
Güneş Karaçetin
Marmok Başkanı

konu351ma.jpg

2222.jpg

2222.jpg

555555.jpg

Selam Arkadaşlar,

Baharın gelişiyle motosiklet turları da başladı. Cuma günü Datça’ya gitmek üzere Marmaris’e gelen Ağır Abiler Motosiklet Kulübü ile buluşmamız çok güzeldi. Marmok Motosiklet Kulübü olarak kendileri ile 1 saat birlikte olabildik, sonrasında yolcu ettik. Disiplinli ve güzel bir gruptu kendilerini kutluyorum. Bizlere haziran sonunda ev sahipliği yapacağımız uluslar arası Marmaris motosiklet şenliğinin ne kadar görkemli olacağını gösterdi. Binlerce motosikletin Marmaris’imize çok yakışacağını düşünüyoruz, çok heyecanlıyız, böyle bir organizasyonun içinde olmak çok gurur verici, kuracağımız çok güzel dostluklarımız olacak. Marmaris’te buluşabilmek dileğiyle herkese iyi bir yaz sezonu diliyorum, yolunuz açık olsun.

Erdoğan ŞAHİN
(MARMOK) Marmaris Motosiklet Kulübü Bşk Yrd.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben yıllık iznimi bu tarihlere denk getirebilirim belki, zaten tatilde marmarise gitmeyi planlıyordum.

mes

selam ...biz Bodrum'lu motoseverler olarak festival öncesi birkaç motor Marmaris'i ziyaret etmek istiyoruz...herkese sevgiler sunuyorum:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
yazıyı duyurulara taşıyorum mes senin yazı ile değiştiriyorum bunu haberin olsun

MARMOK – Marmaris Motosiklet Kulübü ve Marmaris Belediyesi tarafından tertiplenen Uluslar arası Marmaris Motosiklet Şenliği 21–25 Haziran tarihleri arasındadır.
Marmaris Motosiklet Kulübü olarak aldığımız duyumlarda şenlik tarihinin değiştirildiği söylentisi konuşulmaktadır.
Şenlik tarihinin değiştirilmesi söz konusu değildir. Marmaris’teki bu büyük birliktelik çok büyük bir organizasyon olduğundan bu bağlamda zaten tarih değişimi mümkün değildir.
Bütün Motosiklet camiasının bilgilerine sunulur. Sağlıcakla Kalın.

Marmaris Motosiklet Kulübü Bşk. Yrd.
Erdoğan ŞAHİN

Marmok biz web sayfasında dost sitelerin arasına yazmamış bile(motosiklet.net)
kırıldım dogrusu..:salut:

selam ben adnadan katılmak isteyen arkadaşlara kulüpte bir toplantı yapalım ve program ayarlıyalım dedim ama katılan olmasada ben eşimle gelecem zaten heryıl geliyordum bu yıl bu festivalide sizlerle yaşamak istiyorum kolay gelsin diyorum

sitede hala katılım formu dahi yayınlanmamış, bari fiyat bilgisi olsaydı :pale:

Son 3 gün Çeşme motosiklet festivali ile çakışıyor galiba:salut:
Bakalım bazı şeyler netleşsin biraz.

Güzel bi deüşünce tebrik etmek gerek okuduklarıma göre bayada büyük olacak eğer bi aksilik olmazsa Denizli MT olarak gelmeyi düşünebiliriz

mes

Marmaris'e ön gezi

selam arkadaslar biz Bodrum'dan üç motor HD,YAMAHA XV 1000 ve RR bu pazar (14 mayıs) Marmaris'e bir tur yapacağız katılmak isteyen varsa buyursun bekleriz efendim....

katılmayı çok istiyorum ama sanırım ben ancak cuma geceyarısı varabilirim festival alanına,bu kamp yeri marmaris ve datça arasında mı? eğer öyleyse çubucak kampına da yakındır ,benim orada iki yaz tatilim geçti çadırda :) çok güzel yerler,umarım nasip olur

İZMİR MT bu konuyu yakın takipte hepimize hayırlı olsun ( marko sormadan ben sorayım SEVİLEN varmı ) bileklik vereceklermi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar