Marmaris Virajlarında bir garip zx10r ve hırçın Hayabusa...

Geçen hafta 3 Hayabusa ve 1 garip zx10r, 5 günlüğüne Marmarise kaçalım dedik, Gökovadan Marmarise kadar olan yaklaşık 30 km'lik yolda tatlı tatlı yatıp kalktık... İyi Seyirler.

[YT]9Y4I8YQVUfU[/YT]

Moderatör tarafında düzenlendi:
gözüm hep diğer 2 kişiyi aradı :) onlar hiç görünmüyor.

Yollar da gaymak gibiymiş, motorlarda yılan gibi kayıyor, maşallah

Mersin İl Temsilcisi
izlerken yüzümü bir tebessüm kapladı...
özlemişim vizörden bakmayı...

dikkat edin 3 kere radara girdim bugunde 115 le girdim ceza yedimmi bilmiyorum .en sık radarın olduğu bölge bu bölgedir.scooterla dahi kuş ucurtmuyolar

Guzel cekmissin kanka benim busa cantalar yuzunden endro gibi cikmis hahhahaha

4.37'deki yolda genelde radar olur :)

7. dakikadaki yol aşağı iniş olarak benim en sevdiğim hatta "benim yolum" dediğim yerdir. :)

Her virajını tek tek ezbere bilirim, her seferinde de çok zevk alırım orda viraj yapmaktan :)

Keşke bir çayımı içmeye uğrasaydınız hocam. Bidahakine unutmayın olur mu. :rendeer:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
::yanliss: ::yanliss: ::yanliss: ::yanliss: ::yanliss:

- Kanunsuz
- Güvensiz

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Yollar da pek güzelmiş, bırak motor aksın gitsin ::sm_smile

4.37'deki yolda genelde radar olur :)

7. dakikadaki yol aşağı iniş olarak benim en sevdiğim hatta "benim yolum" dediğim yerdir. :)

Her virajını tek tek ezbere bilirim, her seferinde de çok zevk alırım orda viraj yapmaktan :)

Keşke bir çayımı içmeye uğrasaydınız hocam. Bidahakine unutmayın olur mu. :rendeer:

Temmuz gibi tekrar gelicez üstat, uğrarız tabiki yanına zevkle hemde...

::yanliss: ::yanliss: ::yanliss: ::yanliss: ::yanliss:

- Kanunsuz
- Güvensiz

Orası kanunsuz, burası güvensiz. Nerede yatıp kalkıcaz biz kardeşim aaaaa devlet bize yer göstersin... :p

aksamustu hava da serin olmuştur. çok keyifli gözüküo

Marmarise vardığımızda hava biraz serinlemişti. Yol kalitesi muhteşemdi, sakız gibi yapışıyodu lastikler resmen. Çok keyifli, sınırları fazla zorlamadan yata kalka geldik. Çok da eğlendik, bir de bunun dönüş videosu var sabah saatlerinde. Kurgusunu bitirince onu da yüklerim buraya... :)

Motosikleti
Orası kanunsuz, burası güvensiz. Nerede yatıp kalkıcaz biz kardeşim aaaaa devlet bize yer göstersin... :p

Maalesef SS lerin tadını çıkarabileceğimiz tek yer olan İstanbul parkın önünden bile geçilmiyor , halbuki yanıbaşımızda Yunanistanda hafta içi 100 tl karşılığını bastıran girip piste kurtlarını dökene kadar güvenle dönüp duruyor. Sizde haklısınız demeyi isterdim ama trafiğe açık yollarda sadece kendi canınız değil riske attığınız.

Sevgilerimle

Maalesef SS lerin tadını çıkarabileceğimiz tek yer olan İstanbul parkın önünden bile geçilmiyor , halbuki yanıbaşımızda Yunanistanda hafta içi 100 tl karşılığını bastıran girip piste kurtlarını dökene kadar güvenle dönüp duruyor. Sizde haklısınız demeyi isterdim ama trafiğe açık yollarda sadece kendi canınız değil riske attığınız.

Sevgilerimle

Sonuna kadar haklısın abi. İstanbul Park'a girmek resmen ufak çaplı bir servete mal oluyor. Bu gidişle Touring'e geçicem sanırım. Yamaha FJR 1300 nasıl sence?

Motosikleti
Sonuna kadar haklısın abi. İstanbul Park'a girmek resmen ufak çaplı bir servete mal oluyor. Bu gidişle Touring'e geçicem sanırım. Yamaha FJR 1300 nasıl sence?

Çokkk fena , hele yeni gelecek olanı dahada beter. Emin ol ZX-10 u çok fazla aramazsın ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar