gözüm hep diğer 2 kişiyi aradıonlar hiç görünmüyor.
dikkat edin 3 kere radara girdim bugunde 115 le girdim ceza yedimmi bilmiyorum .en sık radarın olduğu bölge bu bölgedir.scooterla dahi kuş ucurtmuyolar
dikkat edin 3 kere radara girdim bugunde 115 le girdim ceza yedimmi bilmiyorum .en sık radarın olduğu bölge bu bölgedir.scooterla dahi kuş ucurtmuyolar
4.37'deki yolda genelde radar olur
7. dakikadaki yol aşağı iniş olarak benim en sevdiğim hatta "benim yolum" dediğim yerdir.
Her virajını tek tek ezbere bilirim, her seferinde de çok zevk alırım orda viraj yapmaktan
Keşke bir çayımı içmeye uğrasaydınız hocam. Bidahakine unutmayın olur mu. :rendeer:
::yanliss: ::yanliss: ::yanliss: ::yanliss: ::yanliss:
- Kanunsuz
- Güvensiz
aksamustu hava da serin olmuştur. çok keyifli gözüküo
Orası kanunsuz, burası güvensiz. Nerede yatıp kalkıcaz biz kardeşim aaaaa devlet bize yer göstersin...![]()
Maalesef SS lerin tadını çıkarabileceğimiz tek yer olan İstanbul parkın önünden bile geçilmiyor , halbuki yanıbaşımızda Yunanistanda hafta içi 100 tl karşılığını bastıran girip piste kurtlarını dökene kadar güvenle dönüp duruyor. Sizde haklısınız demeyi isterdim ama trafiğe açık yollarda sadece kendi canınız değil riske attığınız.
Sevgilerimle
Sonuna kadar haklısın abi. İstanbul Park'a girmek resmen ufak çaplı bir servete mal oluyor. Bu gidişle Touring'e geçicem sanırım. Yamaha FJR 1300 nasıl sence?