Markası ne

egsoz shark marka buyuk ıhtımal bide cup motorlar ıcın uretılmıs ama drfıte uyarlamıslar kaynak vs ıle .

bu egzozdan bende var aksesuarcılarda karbon egzoz olarak geçiyor,sağlam ve yakışıklı bir egzoz,sesi çok güzel tabi motora göre değişiyor ben susturuculu kullanıyorum memnunum,susturucuyu acınca ducati monster oluyo motorum:D

101343888lxx.jpg

bu markayı bilen kullannan varmı

video bekleyen arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar biraz yoğunum motorun yüzünü görmüyorum pek,
aligül kardeşim sana gelince egzoz alacaksan susturuculu almaya gayret et ilerde polisi gördünmü bi ara sokağa dal tak susturucuyu devam:D

Bizim buralarda polis sıkmazdı 1 ayda 4 kişi kaza yapıp hayatını kaybedince işler değişti..Rahat vermiyolar artık hiç bi konuda bende ehliyet yok mesela gene sürmüyormuyum sürüyorum ama çok sıkmaya başladılar..İzmir/Ödemişte oturuyorum bu arada :D Motoruda bişey alıncak olur biyere gidilcek olur akrabadan bişey gelcek olur sırf onun için aldım hazır elime para geçmiş ne yapayım derken aldım motor geçtim :D

Hacı bu bayağı bildiğin "Öz hakiki Yoshimura" :D yani sanayi işi çakma bişey...

arkadaşlar bu eksoz olmadı şimdi bi eksoz var nasıl anlatayım böle rengarek bi eksoz bu üzerinde her renk var nerdeyse ama adını sanını bilmiyorum bilen varsa söylesin lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar