Manyak bir Durum ve Sonuç Param çalındı ! ! !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani roman vatandaşlar varya hani, chingene diyorlar kendilerine, ayrıca chingene olmayıpta doğulu olanlara da aşağılık gözüyle bakılıyor, yolda yürürken filan bakıyorum bir kadının yanından bi esmer geçince kadınların ve beyaz türklerin çoğu telaşa kapılıyor, paranoyak oldu millet bu kapkaççılar yüzünden, ayrıca işe de almıyorlar çoğu yerde

Sen de 3 liralık çakmağa zorla isim yazıp 20 isteyen biri tarafından kazıklanmaya çalışılsan, vermeyince bıçakla kovalansan, metroya kaçıp güvenliğe sığınıp gasp edilmekten zor kurtulsan sen de çekinirsin "esmer" insanlardan.

(Çakmak bende kaldı ama :p)

bi dakka şimdi ya ben anlamadım beynim durdu.ayakkabı boyayan adama eski lira olara sölıcem 62 MİLYON mu vermiş.

çok önceleri kadköyde başımıza gelmişti. 15-20 civarı sardılar etrafımızı. 3 kişiydik. şans yunuslardan geçen vardı, müdahale ttiler, şikayetçi olduk, aldılar içeri...
çevreden 1 kişi müdahale etmedi...
beşiktaşta birilerini sövüşleme esnasında denk geldik 10-14 kişi civarı.. biz daha kalabalıktık, zaten heyecan arıyorduk, sıkı bir kavgaydı.....

demem o ki duyargazsız yaşadığımız için bize olmasında kime olursa olsun diye yaşamaya devam edersek bunlar doğal sonuçlar....

büyük dilencilerin yüzünden soğuk kaldırımda oturup dilenen küçücük çocuk ile simidimi bile paylaşamıorum :pr:

'esmer' vatandaşlar adam olursa kimsenin kabullenmemesi söz konusu değil
bnmde çevremde arkdaşım olan 'esmer' insanlar var,adamlar dolayısıyla arkadaşım onlarda,adam olmayanları da war onlarla arkadaş değilim.

Buna benzer olayları hepimiz yaşıyoruz.Dün gece de işyerimin deposuna girdi hırsızlar.Dün yaşları 12-13 arasında olan 3 çocuk dolaşıyordu çevrede, onlardan şüpheleniyorum.Eğer bi daha görürsem cezalarını ben verecem.::angry2::

Evet ne yazıkki aşırı esmer tenli olunca hepimiz sırtımızı dönüyoruz ya da şüpheyle bakıyoruz..Buna bende dahilim ne yazıkki .. ki siyahi birkaç arkadaşım var yurt dışından gelen üniversiteye onlarla çok iyi anlaşıyorum..Ancak büyük bir gerçek karşımızda; kafatasçılık gibi gelsede bu onlardan uzak duruyoruz..kimse bunun tersini iddaa edemez..Konuya gelince:) 62 ytl ye ayakkabı boyatılır illegal olarak..birde izmir garaja gidin legal olarak 50 ytl ye traş olursunuz..hemde hiç bir fark yokken ortada..

Açıkça o esmerlerden ii leride var kötüleride tabi ama bodrumda ki ewimizi yaptırırken o esmer vatandaşlar çalıştı bizde ayırım yapmadık yemekleri kebap tatlıları baklava oldu.Emek var alın teri var die saygı duyduk ew bitti ewimize geldiler el öpmeye bayramda aldık içeri .Ewin heryerini biliyorlardı ne nerde nasıl.Sonramı? Biz istanbula geldik ewimiz soyuldu.Hemde ne varsa çok ii bilenşer tarafından o esmerler yani.Giysilerden çin porselenlerine dek. Ve ewde bide güze konaklamışlar taki komşular polise haber verene dek.ew 4 KAT VE 3 KATTA elektronikler vardı.Onları çıkaramamışlar fırsat olmamış mücevherler çin porselenleri giysiler ,hepsi takımların çoğu armani idi (babamın)annemin ipekleri deriler ya ne ararsan almışlar..Tüm ewi boşaltmayı planlamış ahlaksızlar .Şimdi acaip bi alaarm var ewde şato gibi..Merhametten maraz doğuyor işte..

amma abartmışın yaw sende.Aileme ait olan şeyler onlar bana deil ben 18 yaşımdan beri ailemden para almayı bıraktım .:queen:
:)

bu arada gerçekten bu istanbulun çivisi çıktı.karşıda kadıköyde dolaşmaya insan korkuyor :(.Bu şerefsizler yüzünden.Allah onları bildiği gibi yapsın.Milletin hakkını yiyenin yanına kalmaz,elbet birgün çıkar.:wiinkk: :cat:

liseyi beşiktaşta okudum. beşiktaş iskesinde malum kişilerden çok var her allahın günü gelip : abi ilaç parası,ekmek parası deyip yanınıza yanaşıyorlar. ben lisedeyken bu durumla her allahın günü karşılaşıyordum. hatta bir arkadaşımın cep telefonu gaspedildi başka bir yakın arkadaşımın üzerini aramışlar çocuk şansına ceğ telefonunu bulamamışlar.

bu şekilde biri yanınıza yanaşırsa ve yanınızda biri varsa korkmayın def edin gitsin, ama yalnızsanız yapıcağınız ya hiç cevap vermeden uzaklaşmak yada benimde evimde hastam var v.s gibi birşeyler söyleyip def etmek. ben öğrenciliğin verdiği faydayla her zaman cebimde taşıdığım bir lirayı çıkarıp ahanda tüm param bu onuda münübüse vericem deyip başımdan savıyordum.

aynı iskelede tinercilerde dolaşıyor günün belirli saatlerinde bir tinerci yanınıza gelirse en büyük avantajınız yalnız olmamak olucaktır. aksi halde gene bir milyonum var lafına girmeniz gerekir.

arkadaşlarım bu konuda farklı önlemler almışlardı önemli bir çoğunluğu yanlarında çakı v.s gibi aletler taşımaya başladı bense bıçak taşımayı reddettim. ama grup halinde dolaşmamız bizi hep koruyordu şimdi mezun oldum ama gene beşiktaşta dershaneye gidiyorum gene aynı manzara....Özetle biri sizi çevirip abi parfüm vereyim abi ekmek parası derse hiç istifinizi bozmadan yola aynen devam edin.

tüm bunları anlatıyorum iyi hoşta. insan düşünmeden edemiyor memlekette sokakta güvenle yürüyemez hale geldik... birbirimize günevemiyoruz. yolda biri düşse gerçekten ihtiyacı olsa bile dönüp bakamıyoruz

Son düzenleme:
Açıkça o esmerlerden ii leride var kötüleride tabi ama bodrumda ki ewimizi yaptırırken o esmer vatandaşlar çalıştı bizde ayırım yapmadık yemekleri kebap tatlıları baklava oldu.Emek var alın teri var die saygı duyduk ew bitti ewimize geldiler el öpmeye bayramda aldık içeri .Ewin heryerini biliyorlardı ne nerde nasıl.Sonramı? Biz istanbula geldik ewimiz soyuldu.Hemde ne varsa çok ii bilenşer tarafından o esmerler yani.Giysilerden çin porselenlerine dek. Ve ewde bide güze konaklamışlar taki komşular polise haber verene dek.ew 4 KAT VE 3 KATTA elektronikler vardı.Onları çıkaramamışlar fırsat olmamış mücevherler çin porselenleri giysiler ,hepsi takımların çoğu armani idi (babamın)annemin ipekleri deriler ya ne ararsan almışlar..Tüm ewi boşaltmayı planlamış ahlaksızlar .Şimdi acaip bi alaarm var ewde şato gibi..Merhametten maraz doğuyor işte..

Yanlış anlama ama çok büyük görünüyorsun bi de sen ne işle uğraşıyorsun ? ? ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunun adı dolandırıcılık değil gasp'tır.
Karakola başvurunuz.

çocuğu hasta olan biri varsa da gitsin doktora başvursun sokaktaki kişilere değil.
böyle şeyler talep edildiğinde hiçbirşey olmamış gibi uzaklaşın arkadaşlar.

Son düzenleme:
Ne olacak nasıl kanıtlayacaksın yaa kimi sahit gösterecez hemde iş işten geçti ben para da değilim siz de düşmeyin diyorum yaniiii

diliencilikle üstü örtülmüş gasp olayıdır bu tip şeyler ! ! !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar