- Konu Yazar
Bugün Üsküdar dan Eminönü tarafına geçecekken biri geldi ateş vardı die sordu yok dedik.Sonra bir boyacı geldi ayakkabımı boyamak istedii başta boyatmadım .Sonra bana çocuğum hasta felan dedi biz de boyattık.Adam boyarken sohbet ettik bayagı bir sonra adam Akmerkez taraflarında 100YTL ye felan boyuyorlar dedi.Bizde yanıma 50 YTL almıştık bu ne diyor die düşünmeye kalmadan 62 YTL :cyclopsan istedi bizde hayretler için anlaşmaya çalışıyorduk. Yanındaki arkadaşla az kaldı kavga edeceklerdi. Bi anda etrafımızda 15 kişi bulduk.bütün parayı verdik.Allah tan yanımızda yedek olarak 5 milyon vardı. Ben olayı bitirdim ama bizim arkadaş olmaz böyle iş dedi.biz de 10 kişi geldik ama nafile adamlar orada gözükmedi Üsküdar iskelesinden Harem e kadar aradık yoktu.Kafam benim çok attı. Sonra arışıya geçtik orada da yoktular . Şimdi siz bize niye anlatıyor :silent: die düşüne bilirsiniz ama siz de düşmeyin die söyleyeyim dedim. Ama bööle adamların kafasına sıkacaksın.Elime geçseler şimdi kafam bozuk dağıtacam ortalığı inşallah bir daha karşılaşırız o adamla . . .
:bounce: ___ KILIÇ ___ :bounce:
:bounce: ___ KILIÇ ___ :bounce: