Hocam gecmis olsun diyeyim, giden paraya degilde insan birsey yapamadıgına yanıyor o cok dokunuyor.
Garaj tarafından 2 cocuk önümü kesti aksam saatleri. iri iri cocuklar besili yani
"Abi yol paramız yok burda kaldık bilet alıcaz yardım et bize" falan dediler( dogudan bi ilden geldik dönemedik falan dediler sehri hatırlamıyorum simdi) aglamaklı bi sesle, bende hic düsünmeden cebimdeki parayı cıkardım verdim "10 liram var alın" dedim. "Sagol abi de bilet alıcaz bu yetmez" dediler, bende "gelin o zaman garaja gidelim alayım biletinizi" dedim, birisi öbürünün kulagına biseyler fısıldadı, "abi bizi kovuyorlar sokmuyorlar garaja" dedi, bu arada zaman geciyo kursa yetişicem, tamam dedim "simdi kursa gitmem lasım" "şu saatte garajın arkasına gelin ben gidip alıcam biletinizi size vericem" dedim, "abi gelmezsin" falan dediler, "söz verdim gelicem dedim, ciddi ciddi baktım suratlarına", afalladı bunlar tabi parayı verip gitmedi üstümüze düşüyo ne iş bu diye, sonra uzaklastım, kursa yetistim gecikmeli, bizim cocuklara anlattım kursta, "olm delimisin adamlar seni yemiş işte" dediler, bende inada bindirdim, olsun yedilerse bile ortaya cıkıcak nasılsa cıkısta gidicem dedim, yok olmaz falan filan derken 2 kisi bastık gittik garaja, bakınıyoruz bakınıyoruz kimse yoq, garajdaki tanıdıklara soruyorum yok abicim gelmedi öyleleri, uzak durun soyguncu bunlar falan dediler. Küfre benzer sesler cıkara cıkara döndük geri tabi..Arkadaslara eglence oldum o gün ona yanıyorum.. Bi daha selam isteseler vermem dedim kendi kendime.. Giden para oldu, az da olsa o zaman icin 2 günlüq sigara paramdı. İki gün yesilaycı oldum mecburi
Garaj tarafından 2 cocuk önümü kesti aksam saatleri. iri iri cocuklar besili yani