Youtube'den izlediklerime göre NİNJA 300 / 500R la aynı hıza sahip,ivmelenme olarak 4 saniye daha hızlı / NİNJA gözümde büyüdü![]()
kaç km dir cbr 125 sürüyorsunuz merak ettim?
Youtube'den izlediklerime göre NİNJA 300 / 500R la aynı hıza sahip,ivmelenme olarak 4 saniye daha hızlı / NİNJA gözümde büyüdü![]()
şimdik 250 yı de kullandım arada barız fark var ama bu fark 60 70 ye kadar sonra hersey aynı sayılır v motor olaydı ıyı olurmus hyo tecrubem var 15000 kusur arada baya fark var cbr 250 ıle ama oda cok kalıtesız fren yok vs vs mıchelın taktık yok baba olmuyor ama tıp yerınde yakıtı sorma gıtsın bu tıtresım dıyolarda ben cbr 250 de camın tıtremesı dısında bişi hissetmedım 125den fazla degıldı yanii
Hocam CBR 250'den geçen var.CBR 125 ile 250 aynı ya top speed farkı ve 3 saniye erken 100KM/H a ulasıyor diye arada uçurum varmış gibi davranıyorlar.Sanırsın R6-R1 Farkı 600RR-1000RR farkıEn büyük ilham bunlardan geldi
2.si o paraya oooooo 600RR-R6 alırım diyen kekolar aklıma geldi
Sonra benzin gelince kekolarla birlikte silindi gitti.
NİNJA 300 0 fiyatı çok fazla 2.elde 2 tane var zaten.Biraz daha semt olarak çeşit olsa iyi olur.
Malum pistlerde sürmeyeceğim motoruCBF 250 Sürdüm.Yandan rüzgar aldığı için virajlarda yalpalıyor motor.Zevk alırken aynı zamanda riske giriyorum.Bu yüzden NAKED olmaz benim için.Tulumu vs. herşeyi viraja göre aldım tek parça aldım
Düşün yani
tabi tek slindir ve çift silindir farkı varşimdik 250 yı de kullandım arada barız fark var ama bu fark 60 70 ye kadar sonra hersey aynı sayılır v motor olaydı ıyı olurmus hyo tecrubem var 15000 kusur arada baya fark var cbr 250 ıle ama oda cok kalıtesız fren yok vs vs mıchelın taktık yok baba olmuyor ama tıp yerınde yakıtı sorma gıtsın bu tıtresım dıyolarda ben cbr 250 de camın tıtremesı dısında bişi hissetmedım 125den fazla degıldı yanii
Cbr 500r mı ninja 300 mü dersen. Kesinlikle ninja derim. :cat:
Arkadaşlar cbr500RR mı çıktı ? sahibinden.com ' da kategorisi yok ta.
Ninja daha bi yarış motosikleti gibi duruyor 500 R daha oturaklı bi alet.
Birde 500 serisinde ABS standart, 2000 lira ediyor o teknoloji bunda standartmı bilmiyorum ama hesaba kat öyle değerlendir
Ninja 300 hiç görmedim ama işçilik büyük ihtimalle daha iyidir.
300 ün lastiklerini kısa sürede değiştirmek isteyebilirsin 500R ın lastiklerinin kalitesine de bi bak değiştirmek gerekmiyecekse 700-800 lira fark daha kapanmış olur.
Her nekadar önemsemesende 300 den sonra aradığın motosikleti bulduğunda kavuşabilmek için kesinlikle daha çok beklersin hatta kaçırırsın bile, sonrasında zaten daha saçma bişeye daha fazla para bayılırsın ( Genelde böyle olur :mrgreen: )
Honda muhtemelen daha az yakıyordur, 20-30.000 km bineceksen bişeyler değişebilir, heves alıp satacaksan önemsiz bi detay
Kendince otur karar ver, ikiside güzel motosikletler :cat: