Ne o özgürcüğüm bakıyorum kendini tamamen izmirli sayıyorsun. Ne demek sizinki, bizimki. :wiinkk:
Demek memleketini bu kadar çabuk unuttun haa. Eh sen nasıl olsa buraya gelirsin. O zaman sana pasaport soruyor muyum sormuyor muyum görürsün.::angry2::::yanliss:
özgür bittin sen yiğenim sen nasıl olsa geleceksin baba ocağına o zaman sormazmıyız sana hatta ilk gördüğümde babanada şikayet edecem seni bugün pazaryerinde gördüm annenle alışveriş yapıyorlardı ama neyse gelir baban birkaç güne kadar nasıl olsa benzini biter muhahahaha yandın sen yandınnnn
ooohohhhh
noluyoruz bakalımm
sizli bizli ne bu resmiyetttt
ne zaman arasam manisadasınnn bi de daha izmirli ayağımı yapıyorsunnn
dikkat et bi ücra köşede sıkıştırmasın seni manisalılar özgürrrr:queen:
Özgür,özgürdür

Özgür'üm tehlikeli laflar yav şaka maka

Amma tepki almışsın...
Bence sen bi müddet gözükme ortalıkta
eyvah eyvah..ben vallahi 100. sayfaya bakmamıştım yaw..yahu hıfzı abi yusuf abi ben ne zaman memleketimi inkar ettim be yaw..siz benim önümü de kesersiniz şimdi..pusu olaylarına kalkışmayın bak kaza yaparım soora..:queen:
ben hangi bir sorana izmirliyim dedim arkadaşlar yapmayın böle...
sadece izmirde oturuyorum...hepimiz türkiyeliyiz...:queen::queen:
bak toparlayamıyorum şimdi gördünüz mü...:queen:
manisaya mı taşınsam ne yapsam..fabrikayı oraya getirmenin imkanı olsa gelirim yani..
ama yusuf abi bişey var ben urfa da doğdum,ayvalıkta gelişmemi tamamladım,izmirde serpildim,sonra en son ahmetliye geldim..ama sakın kütüğü karıştırma orasını anlamam..:queen: