kardeşim gelmiş geçmiş olsun.
İSKİ DAYICIM ÇOK SAĞOLASIN..nerelerdesin sen yaa...
kardeşim gelmiş geçmiş olsun.
İSKİ DAYICIM ÇOK SAĞOLASIN..nerelerdesin sen yaa...
sorma kardeşim görüşeceğiz en kısa zamanda. kendine iyi bak.
eller ayırsa bile yıllar ayırsa bile biz ayrılamayız biz ayrılamayızseni ben ellllleeriiiinnnnn oooooolllllsun diye mi seevdiiiiim aaaaaaa aaaaa aaaaa aaaaaa
elllerinnnnn ollllssuuuunnnnnnnn diye mi seeevvdiimmmmm (çok karater bol fasıl)
Merhaba manisalı dostlar ben izmir menemen den sinan. Endüstri mühendisiyim. Aliağa da özel bir şirketin (Demir-Çelik Sektörü) planlama departmanında görev yapıyorum. işimi seviyorum ama çalışma saatlerimin fazla olmasından şikayet ediyorum.
siteye yeni üye oldum sayılır. inşallah bundan sonraki gezi, toplantı, buluşma gibi etkinliklerinizde fırsat buldukça aranızda olmak isterim.
CBF 150 motorum var. az yakar çok kaçar cinsten. Sizlerle tanışmak arkadaş olmak büyük bir zevk olsa diye düşünüyorum. en kısa sürede tanışmak kaynaşmak dileğiyle..
abi yardırıyorum buralarda ne yapayım... Ben de sizleri çok özledim ama sanırım kışın kavuşmak da hayal olacak
Bir aksilik olmazsa bu kış Didim'de olacağım.
Sizleri seviyorum, görüşürüz...
olm wallace sırf senin dalgana akşam fasıl yaptık(gürkay,ben ,iski) fotoda çektik gürkay daha gelmedi işletmeye gelsin yükleyecem fotoları sen bizi yaktın akşam(85 ytl sıkışmışseni ben ellllleeriiiinnnnn oooooolllllsun diye mi seevdiiiiim aaaaaaa aaaaa aaaaa aaaaaa
elllerinnnnn ollllssuuuunnnnnnnn diye mi seeevvdiimmmmm (çok karater bol fasıl)
Yaa gezi topiclerine bakmaktan burayı unuttuk..
Neler oldu böyle bize bi toplanalım bi kucaklaşalım akhisarsa akhisar hafta içi ise hafta içi olsun özledim hepinizi
Serkan abi hafta sonu bize dalan bi kamyon amelenin adresini aldım bi ara ödeşmeye gidelim
olm wallace sırf senin dalgana akşam fasıl yaptık(gürkay,ben ,iski) fotoda çektik gürkay daha gelmedi işletmeye gelsin yükleyecem fotoları sen bizi yaktın akşam(85 ytl sıkışmışr: ) bende seni çatlatacam ulennnn !!!
![]()