[Manisa - MT]

tuncerde az değil veriyo gazı kaçılıyo kenara :mrgreen:

dayım sen o lolipop işlerini daha iyi bilirsin iski abinle siz ihtisas yapmış görmüş geçirmiş insanlarsınız:pdeymiiii yawwwwww:queen::queen::queen:

birisi iski mi dedi? ulen gürkay yedim seniiiii. aman allahım ben ne yapıyorum? gürkayı yemek miii? neeeeee...

tuncerde az değil veriyo gazı kaçılıyo kenara :mrgreen:

dayım sen o lolipop işlerini daha iyi bilirsin iski abinle siz ihtisas yapmış görmüş geçirmiş insanlarsınız:pdeymiiii yawwwwww:queen::queen::queen:

dayıcım lolipopu bilmem ama seninde ihtisas yaptığın şeyleri çok iyi anlattılar bana,,hatta hatırlarsın senin uno'nun içinde izmirden dönerken...

anladın sen onu dayıcımmmm....

anammmmmmmmm topik kopmuş mevzu çok DERİN,DAR ve HASSASbi noktaya gelmiş:queen:
ben sizi tanımıyorum abi... ::blusssh: ::xs06::

dayım benim sizler aslında iyi insanlarsınız hem sen hemde iski kardeşim.:wiinkk:aslında sütte leke var sizde yok demek istedim ama yanlış anlaşıldı yawwww.türkçe bu işte neyaparsın çek nereye çekersen dimi kardeşlerim abilerim sizleri çok seviyorum ben canlarım benim:cherry:

lodos sende az değilsin hani gazlıyosun dayıcığımı bana karşı yok derin dar hassas felan :pale:siz galiba benim ipimi çektiniz sevgili dostlar.tabiki okyanuslar derin dibi olmayan ıssız yerlerdir dimi ama :bounce:

Son düzenleme:
anammmmmmmmm topik kopmuş mevzu çok DERİN,DAR ve HASSASbi noktaya gelmiş:queen:
ben sizi tanımıyorum abi... ::blusssh: ::xs06::

tamam müdür,,iyice üstümüze,başımıza bulaştırmayalım mevzuyu demi...

işin bo... çıkarmayalım...:queen::queen::queen::pr:

tamam müdür,,iyice üstümüze,başımıza bulaştırmayalım mevzuyu demi...

işin bo... çıkarmayalım...:queen::queen::queen::pr:

şşş gençler ne iş bakiim yaw bilhare bu bakkaldan lolipop alma hikayelerini, uno ekmek kadayıfını vs neyse bilimum yiyecek içecek işlerini dinleyecem sizden. bu arada isteyene lolipoplu fotolarımı gönderebilirim.

kim anladı bunu ben bilmem.:queen::queen:

bana göndermiştin lolipoplu resmi hayran kalmıştım murat o ne güzel lolipop öyle :queen:

LolİpopÇu Geldİ Amcaaaaaa,,,
Lolİpoplarim Var.......
Lolİpopp.....................

heyyyyt gidinin ORGANİZATÖRÜ beee:mrgreen:
bide lolipop gezisi düzenlesen diyorum haaa:cyclopsan:queen:
nasıl olur OLMAMI::biggrinn::haapppy:
işte o zaman bu lakap sana cuk diye oturur::shake2::sıkarım

bende istiyorum bende istiyorum lolipop...:flower:::secreet:::sefereee::fool:: ::shifty2::::138: ::142:: ::160:: ::143:: ::145:: ::winkwink ::winkwink ::winkwink

Son düzenleme:
bende istiyorum bende istiyorum lolipop...:flower:::secreet:::sefereee::fool:: ::shifty2::::138: ::142:: ::160:: ::143:: ::145:: ::winkwink ::winkwink ::winkwink

vayy seni gidi keloksss. veriririm ben sana lolitop şeker. istediğin bu olsun. yalarsın artık.::xs06::::xs06::::xs06::::xs06::

Son düzenleme:
abi valla yapalım bi lolipop gezisi yaw. hadi organizatör yaz bitmeden ayarlayalım bi tur

MURAT'ım bu haftasonu belkide motorum ile son kez olabilecek(motorumu satmaya karar verdim) ufak çaplı bi gezi düşünüyorum hanım ile beraber...
önümüzdeki haftasonlarından biri için yapın gari bi organizasyon...geyiğe deniz kenarında güneşlenir iken devam ederiz...:)

Moderatör (forrap)
lodos,var öyle bir düşünce zaten.Bir iki yer var onlarla gidip konuşacağım,güzel fiyatlara güzel eğlencelerimiz olacak merak etmeyin:wiinkk:

lodos,var öyle bir düşünce zaten.Bir iki yer var onlarla gidip konuşacağım,güzel fiyatlara güzel eğlencelerimiz olacak merak etmeyin:wiinkk:

tamadır forrap destek lazımsa haber uçur. bi de ben belki bu cumadan yada cumartesiden çadıra kaçacam. medeniyetten uzak 2 gün geçireyim diyorum. bi yer buldum 10 numara. yarımadanın tepesine çadır kurmak istedi canım.:cat:

Moderatör (forrap)
Var mı peki öyle kimseye haber vermeden tek başına o tür yerlerin tadını çıkarmak ? Cık ... Olmaz :) Bu sefer hadi geç oldu ama bir dahaki sefere birlikte gideriz.Bir günlük çadır kurarız.Sen git orayı bir test et bakalım:)
Benim bu seferki ayarlayacağım yer havuzlu ve denize sıfır bir otel olacak(fiyatlar makul bir iki yer var,konuşacağım).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar