[Manisa - MT]

murat kardeşim cumartesi günü MECİT ile benim suzuki'yi servise İZMİR'e getireceğiz yağ değişimi geldi.belki görüşebiliriz.

hem aynı gün SERKAN abim de gelecek MANİSA'ya yengemin ehliyet sınavları var, belki beraber dahi gelebiliriz SERKAN abim ben ve MECİT İZMİR'e.

Hatta gecesi gitardando kardeşime bi süpriz yaparız sercedando nun cafeye dahi gidebiliriz bellimi olur bize :cherry:

Abi gözünüzü seveyim habersiz plansız gelip bizi mahçup etmeyin buralarda...Görüşülecek, ayrıntıları netleştirelim, kesin programı yapalım...

Öyle Serçedando'nun cafede 2 çay içip "hadi bize müsaade" demeyesiniz...

Çayla olmaz o iş :p

tamam gürkay abi..haber verdim serkana bekliyor bizi...
ama saat kaçta gidicez tam bi saat ver,,hem geç olmasın erken erken dönelim manisaya...

ali kardeşimizede başka bir zaman gidelim...

hatta özlemin dediği gibi 29 undan sonra gidelim...

bana uyar mecit nasıl dersen öyle olsun...

bi şekil ev sahibi sayılırsın :p

ama saat kaçta gidicez tam bi saat ver,,hem geç olmasın erken erken dönelim manisaya...

güzel kardeşim benim işi unutma sakın. serkan'a selamımı söyle. uygun bir zamanımda onun yanına uğrayacağım. bir de bana uygun makinalara bakın işte. kafanıza yatan olursa alo dersiniz.

kardeşim sen kaçta diyorsan ben o saatte yanındayım istersen bi çaldır beni konuşalım bugün müsait oldugunda okey:cat:

müsait olursanız haberleşiriz olmadı ben suzuki servise gelirim bornovadaki

GÜrkay Abİ,,mesaji Okuyunca Ara Sen Benİ,,ÖĞleden Önce Gİdelİm İŞte İzmİre,,2-3 Saat Servİste Takiliriz..anca DÖnÜŞÜmÜz AkŞamÜstÜnÜ Bulur..

Tabİ Bu Arada Kordonda 1-2 BİŞeylerde İÇerİz...

:queen: arkadaşlar dün en 500'ü aldım ama sıfır değil ona göre yara açmayın

Son düzenleme:
morningstar hayırlısı olsun kardeşim güle güle kullan...:rendeer:

yara açma olayına gelince düşünmemiz lazım , kaçış yok :cherry:

manisa grubu selamlar hepinize yarın gelecekseniz dört gözle bekliyorum haberiniz olaaaa... wallace abim sen de gel mutlaka... hadi kalın sağlıcakla... dikkatli gelin haa
:)

HAYIRLI OLSUN MORNİNGSTAR..KAZASIZ BELASIZ..

EEE SENİN ŞU "EFE" GRUBUNUN TADINA BAKARIZ ARTIKINNNNNN

Manisaaaaaaa....

Ne oldu geliyor musunuz? tekirdağ mı alayım, başka bir marka mı istersiniz?

Manisaaaaaaa....

Ne oldu geliyor musunuz? tekirdağ mı alayım, başka bir marka mı istersiniz?

kardeşim GÜRKAY hiç hesapta olmayan bi şekilde ANTALYA'ya Akdeniz bölge bayileri ile bi toplantı yapmaya gitti.:salut:
MECİT'i aramıştır tahmin ediyorum.NETE girme şansı da olmadı.Bende MANİSA'dan yeni geldim pc yi açtım yeni gördüm mesajını... bu akşam gelme ihtimalimiz maalesef yok kardeşim

ancak ben yol yapmak istiyorum dersen al funda'yı da gelin bu tarafa bi mangal yaparız yarın acısını çıkarırız bu günün.:)

ah gürkay abi ahhhh,,hahvettin programımızı..serkanada 1 haftadır gelcez dedik..

senin davana bu hafta foçaya gitmedik..

yok yok bunun faturası sana bayağı pahalıya patlıcak...

kardeşim GÜRKAY hiç hesapta olmayan bi şekilde ANTALYA'ya Akdeniz bölge bayileri ile bi toplantı yapmaya gitti.:salut:
MECİT'i aramıştır tahmin ediyorum.NETE girme şansı da olmadı.Bende MANİSA'dan yeni geldim pc yi açtım yeni gördüm mesajını... bu akşam gelme ihtimalimiz maalesef yok kardeşim

ancak ben yol yapmak istiyorum dersen al funda'yı da gelin bu tarafa bi mangal yaparız yarın acısını çıkarırız bu günün.:)

serkan abi nasılsın,yapın bakalım mangalları.senelik iznimde yanınızdayım kısmetse size burdan rakıda getiririm,orjinal,fabrikasından yeni çıkmış.herşey için çok sağol.kendinize iyi bakın arkadaşlara çok selamlar.

serkan abi nasılsın,yapın bakalım mangalları.senelik iznimde yanınızdayım kısmetse size burdan rakıda getiririm,orjinal,fabrikasından yeni çıkmış.herşey için çok sağol.kendinize iyi bakın arkadaşlara çok selamlar.

evimi ailemi özlemişim zaten bi de üstüne sen teirdağ lafı yapınca bastın bam telime yaniii:salut: sen izinde burdasın bende mayısta geliyrm işallah :)

manisalıları öle 1-2 şişeyle kurtaramazsın söliyim ancak kolisiyle getirmen gerek.
hele de mecitle gürkay varsa işin içindeee:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar