[Manisa - MT]

serkan abi aklıma gelmiken söyleyim,zeytinliovadan çıkarken birkaçtane motorcu kardeşim motorlarının üstüne yatmış benimle yarışıyorlardı.baktım ki yanımdan geçiyorlar daha çok kıstım gazı,beni geçince sevinçten ne yaptıkalarını bilemediler.bitanesi öümde zor durabildi az daha uçucaktı zeytin ağaçlarının arasına.eğer sana bişey söyleyen olursa geçtik diye benim yerime de aferin dersin ben diyemedim.:p

evimi ailemi özlemişim zaten bi de üstüne sen teirdağ lafı yapınca bastın bam telime yaniii:salut: sen izinde burdasın bende mayısta geliyrm işallah :)

manisalıları öle 1-2 şişeyle kurtaramazsın söliyim ancak kolisiyle getirmen gerek.
hele de mecitle gürkay varsa işin içindeee:queen: :queen: :queen:

motorla ne kadar getirebilirsem söz getiricem.sizlerlede tanışırız.cuma serkan abinin yanındaydım çok iyi insanlar.kısmetse birdahaki sefere sizlerle de tanışırız

Son düzenleme:
faruk kardeşim özletme kendini her zaman gece gündüz evimiz damımız bağımız bahçemiz sana ve dostlarına ailene her zaman açık...

ne şekilde yolun bu tarafa düşerse uğramadan geçme gönül bırakırım ona göre...

o senin ile yarıştığını sanan saksağan beyinli motosikletci gecinen zibidiler gelipte bana yaptıklarını söylemezler söyleyemezlerde :) yani maalesef eferin diyemeyeceğim dostum :mrgreen:

fotolara gelince unutmadan, GÜRKAY ani bi şirket kararı ile ANTALYA'ya gidince o'nun cepte kaldı resimler,kusuruma bakma nete veremedim,gelince artık :)

:queen: sarı zeybekte amada olur aaaaaaaaaa iştam kabardı şimdii üfff
:queen: :queen: ::sefereee ::pizza::

faruk59 kardeşimiz ayaklarına sağlık üşenmedi UŞAK*eşme'den TEKİRDAĞ'a dönüşte uğradı çayımızı kahvemizi içti ...her zaman bekleriz dostum :)

selamlar Manisa,
Almanya dan selamlar, cuklata isteyen var mi? :mrgreen: Allah in izniyle erken donup 29 undaki ziyarette aranizda olmaya calisacagim:)
lodos bende motor yok alirsin artik beni havaalanindan :mrgreen:

sercan atla otobüse gel...:queen: zorun ne benle hehe

gitardandoya söyle alıversin seni havaalanından izmirden gelecek bi sürü dostumuz var.:wiinkk:

ama olmadı bi aksilik oldu alo de bi şekil paketler getiririz seni buraya :cherry:

ama ufaklıklara bi şeyler getirmessen Almanya'dan GÖZÜME GÖZÜKME BOZUŞURUZ :rendeer:

arkadaşlar iki gün önce dayı oldum:queen: bir gün arayla iki güzel şeyin fotoğrafları:rendeer:

Son düzenleme:
ALLAH'IM NE TATLI ŞEY ÖYLE O(MOTOSİKLETİ KASTETMİYORUM :) ) analı babalı büyüsün inşallah tarık kardeşim.:rendeer:

arkadaşlar iki gün önce dayı oldum:queen: bir gün arayla iki güzel şeyin fotoğrafları:rendeer:

TARIK KARDEŞİM ÖNCELİKLE ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DİYORUM SONRADA MOTORUN HAYIRLISI OLSUN KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH.

DİYER DOSTLARIMDANDA ÖZÜR DİLERİM HİÇ HESAPTA OLMAYAN Bİ BAYİ TOPLANTISI ÇIKTI KUSURA BAKMAYIN GÜNAHI NEYSE ÇEKİCEZ:p

tarık abi allah anabalı babalı büyütsünn çk tatlı

yeni motorun hayırlısı olsunn allah kazasızz belasız sürüşlerr dilerımm :mrgreen:

Selamün Aleyküm Manisa MT herkese merhabalar..29 nisanda ki çocuk yurdu gezisine katılmak için hangi arkadaşımdan motor alırım diye planlar kurarken bu gün bir ybr sahibi olmuş bulunmakta vee size doğru gelmekteyim sağ şeritten umarım aranızda bir çifftlik yer vardır :) :rendeer: Bundan sonra benzinim olduğu sürece Manisa MT nin her organizasyonunda yer alıcağım Selamlar arkadaşlar:wiinkk:

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm Manisa MT herkese merhabalar..29 nisanda ki çocuk yurdu gezisine katılmak için hangi arkadaşımdan motor alırım diye planlar kurarken bu gün bir ybr sahibi olmuş bulunmakta vee size doğru gelmekteyim sağ şeritten umarım aranızda bir çifftlik yer vardır :) :rendeer: Bundan sonra benzinim olduğu sürece Manisa MT nin her organizasyonunda yer alıcağım Selamlar arkadaşlar:wiinkk:

DOSTUM ARAMIZA HOŞGELDİN :rendeer: tabiki bir çift motosiklet sevdalısı için bizim gruptan daha uygunun yoktur herhalde :) (kimse üzerine alınmasın :p ) senide aramızda görmek isteriz...topiği takip ettiğin kanaati oluştu bende ki buluşma yerimizi biliyorsundur o zaman, ANEMON OTEL yanı BİX CAFE'de buluşuyoruz pazar saat 10:30 da seni de dostlarımız arasında görmek isteriz.

müdüürrrrrrrrrrrrr fotolar harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vala sen yokmusun sen :queen: :queen: yürüyünbe kim tutar manisa
mt yi

TARIK ABİ HAYIRLISI OLSUN,,BEBİŞTE MOTORDA...

UMUTUS,,MOTORUN HAYIRLSI OLSUN..

MÜDÜRRRRRRRRRRR,,HANIM GELDİ BENİM..PAZAR GÜNÜ +1 YAZ BANA.......[/B]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar