[Manisa - MT]

Herkese selamlar....
Arkadaşlar diyorum ki bu cuma hepberaber toplanalım, hani iştir güçtür mazeret filan olmadan. İyi olmazmı ? Mekan bix veya başka bir yer s,iz bilirsiniz??

hoşbulduk tşk edyrm. bakalımm ya nasip kısmet diyorum en kısa zamanda görüşmek üzere iyi sürüşler.

Evet CNKKK;
Aramıza hoş geldin,,cuma akşamı anemon hotel bix cafede toplanıyoruz manisa motor severler dernrği olarak..bekleriz buyur gel kardeşim..

Serkan abicim bu hafta sende gel artık manisaya özledik seni..

inşallah geleceğim gelirkende birkaç kardeşimizide getireceğim nasip olursa linkinpark,gürkay,sarı yani üç dört kişi geleceğiz bi aksilik çıkmaz ise akhisar'dan ...

abi bence yine kimse gelmicek manisa kulubü olarak toplanıldımı başka olur bizim MT olarak hiçbir aktivitemiz yok okadar toplantı ayarladık gele gele 5 kişi geldi:mrgreen: hava şartları güzel olursa ben motorla gelirim :bounce:

ne bu yaaaaa,,manisa uyuyor haaaa....
bu arada MMSK'nin haftalık toplantısı ALTINDİŞ KIRATHANESİNDE olucak..bilgilerinize...

altındiş kırathanesi mesir camii karşısı,,ayrıca VENA mağazası karşısı oluyor...

ne bu yaaaaa,,manisa uyuyor haaaa....
bu arada MMSK'nin haftalık toplantısı ALTINDİŞ KIRATHANESİNDE olucak..bilgilerinize...

altındiş kırathanesi mesir camii karşısı,,ayrıca VENA mağazası karşısı oluyor...

maşallah iiki toplantıları merkezde yapın dedik uzak bixe gelemiyoruz diye
harika bi seçim omuş
zaten mmsk nın hiç bayan üyesi yok
ne farkeder kıraathane olmuş bix olmuş başka yer olmuş
aşkolsun valla manisa grubu :salut:

MANİSA MT nin diğerlerinden ayıran özelliği , yapılanma veya örgütlenme internet tabanlı değilde türkiye motosiklet federasyonu merkezli şekillenmesi. Çok arkadaş netten değilde yüzyüze yada telefon vey kişiler ile haberleşiyor , faaliyetleri bu kanaldan yürütüyor.Sonuç olarak Manisa MT nette üç beş kişinin etrafında dönüyor, gerçekte ise agresif örgütlü, haberleşen kanı kaynayan profesyonel etkinliklere katılan genelde 600 ve üstü race motorlarlardan oluşan üniter yapıda bir grup çıkıyor karşımıza yani kısacası formatı ayrı manisadaki arkadaşların ister bu site olsun ister başka site pekte net ile değilde etkinliklere katılmıyor veya ilgisizler :silent:
Şaşırtan ise beni ,arkadaşlarımın hemen hepsi iş güç kariyer yada tahsilli kişiler :pale: benim biraz da yadırgadığım ise kahve köşesinde toplanmak gerçi daha sonra düzgün bir cafeye gittik ama yinede biraz şaşırttı beni...
daha nasıl izah edebilirim bilmiyorum :silent:

MANİSA MT nin diğerlerinden ayıran özelliği , yapılanma veya örgütlenme internet tabanlı değilde türkiye motosiklet federasyonu merkezli şekillenmesi. Çok arkadaş netten değilde yüzyüze yada telefon vey kişiler ile haberleşiyor , faaliyetleri bu kanaldan yürütüyor.Sonuç olarak Manisa MT nette üç beş kişinin etrafında dönüyor, gerçekte ise agresif örgütlü, haberleşen kanı kaynayan profesyonel etkinliklere katılan genelde 600 ve üstü race motorlarlardan oluşan üniter yapıda bir grup çıkıyor karşımıza yani kısacası formatı ayrı manisadaki arkadaşların ister bu site olsun ister başka site pekte net ile değilde etkinliklere katılmıyor veya ilgisizler :silent:
Şaşırtan ise beni ,arkadaşlarımın hemen hepsi iş güç kariyer yada tahsilli kişiler :pale: benim biraz da yadırgadığım ise kahve köşesinde toplanmak gerçi daha sonra düzgün bir cafeye gittik ama yinede biraz şaşırttı beni...
daha nasıl izah edebilirim bilmiyorum :silent:

kahve olayı açıkçası benide şaşırttı
merkezdeki farklı kafelerde toplansakda herkese kolaylık olsa
hem zaten kış ayındayız
mesir yada bix güzel ama yazın bahçesi güzel oluyor

ben ılk defaaa geldınn manısa mt toplantısınaa glzdı toplantı kahvede olmasıı bencee cok yanlış şeçilmişş manısada başka yer yokmuyduu yahuu toplantıya gelmek isteyenlerr vardı belkıdee gelemedılerr çünkü kahveydıı şu okullarr bitsindee bendee akhisar mt çalışmalarım serkan abilen birlıktee olucakkk

bu arada mecıt abımee cok cok slmlarr

Allah Allah

hay allah yaaaa,,,neden bu kadar takıldınız bu kahve olayına ANLAMADIM HA...ya arkadaşlar bi sefere bahsus olan bişeydi bu,, ayrıcca yeni mekan açmış olan bir abimize hayırlı olsuna gideceğimiz için orada buluştuk..bunu bu kadar büyütmeye gerenk yok..1 yıldır gençlik parkı,,mesir cafe ve anemon otel bix cafede toplandık,,kimse bişey demedide,,bir sefere mahsus bi kahvede toplanalım dedik ortalığı ayağa kaldırdınız arkadaşlar..abartmayalımm..:cat:

mecit...
yok kimsenin büyüttüğü falan yaa,:p herkes medenice fikirlerini söylüyor o kadar.Sonuçta önemli olan manisa mt'nin daha iyi yerlere gelmesi :cat: hem bide şu alttaki yazı ne yaa:queen:

hay allah yaaaa,,,neden bu kadar takıldınız bu kahve olayına ANLAMADIM HA...ya arkadaşlar bi sefere bahsus olan bişeydi bu,, ayrıcca yeni mekan açmış olan bir abimize hayırlı olsuna gideceğimiz için orada buluştuk..bunu bu kadar büyütmeye gerenk yok..1 yıldır gençlik parkı,,mesir cafe ve anemon otel bix cafede toplandık,,kimse bişey demedide,,bir sefere mahsus bi kahvede toplanalım dedik ortalığı ayağa kaldırdınız arkadaşlar..abartmayalımm..:cat:

kankacım olay kahveye takılmak değil
gruba girdiğimden beri dile getirdiğim birşeydi mekan seçimlerinizin bir bayan olarak beni ne kadar zorladığı
üstüne birde kahve olayı olunca açıkçası bozuldum yani
empati kur kendini benim yerime koy
bir bayan olsaydın sen ne hissederdin?
o zaman daha ii anlayacaksın beni..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar