dostum hoşgeldin
Herkese selamlar....
Arkadaşlar diyorum ki bu cuma hepberaber toplanalım, hani iştir güçtür mazeret filan olmadan. İyi olmazmı ? Mekan bix veya başka bir yer s,iz bilirsiniz??
iş güç hafifledi senin anlaşılan
getirdinmi motoru, yatıyor mu yoksa hala bayide![]()
sağmısın sen ???
Bende çanakkaleye yerleştin diye düşünmeye başlamıştım![]()
ne bu yaaaaa,,manisa uyuyor haaaa....
bu arada MMSK'nin haftalık toplantısı ALTINDİŞ KIRATHANESİNDE olucak..bilgilerinize...
altındiş kırathanesi mesir camii karşısı,,ayrıca VENA mağazası karşısı oluyor...
MANİSA MT nin diğerlerinden ayıran özelliği , yapılanma veya örgütlenme internet tabanlı değilde türkiye motosiklet federasyonu merkezli şekillenmesi. Çok arkadaş netten değilde yüzyüze yada telefon vey kişiler ile haberleşiyor , faaliyetleri bu kanaldan yürütüyor.Sonuç olarak Manisa MT nette üç beş kişinin etrafında dönüyor, gerçekte ise agresif örgütlü, haberleşen kanı kaynayan profesyonel etkinliklere katılan genelde 600 ve üstü race motorlarlardan oluşan üniter yapıda bir grup çıkıyor karşımıza yani kısacası formatı ayrı manisadaki arkadaşların ister bu site olsun ister başka site pekte net ile değilde etkinliklere katılmıyor veya ilgisizler :silent:
Şaşırtan ise beni ,arkadaşlarımın hemen hepsi iş güç kariyer yada tahsilli kişilerale: benim biraz da yadırgadığım ise kahve köşesinde toplanmak gerçi daha sonra düzgün bir cafeye gittik ama yinede biraz şaşırttı beni...
daha nasıl izah edebilirim bilmiyorum :silent:
hay allah yaaaa,,,neden bu kadar takıldınız bu kahve olayına ANLAMADIM HA...ya arkadaşlar bi sefere bahsus olan bişeydi bu,, ayrıcca yeni mekan açmış olan bir abimize hayırlı olsuna gideceğimiz için orada buluştuk..bunu bu kadar büyütmeye gerenk yok..1 yıldır gençlik parkı,,mesir cafe ve anemon otel bix cafede toplandık,,kimse bişey demedide,,bir sefere mahsus bi kahvede toplanalım dedik ortalığı ayağa kaldırdınız arkadaşlar..abartmayalımm..:cat: