taraf olmadığım bir tartışmanın içinde kalmış olmamın şaşkınlığını yaşıyorum şu an belki birazda duygusal yazıyorum ama affınıza sığınıyorum.
Ancak bu platform üzerinde doğru olanı söylemeye gayrat ediyorum ,neler dönüyor neler oluyor tamda bilmiyorum.
Bu siteye giriş ve aktif olma gayem yeni dostlar arkadaşlar kazanmaktı.
Koskoca İZMİR MT NİN TOPİĞİ kitli şu an tek uğraşım ,Manisa ve Akhisar 'daki motosiklet sever arkadaşların, net ortamında ve bu site üzerinden organize olarak güzel aktiviteler altına imza atması idi.
Yine olacak bu aktiviteler ,ben ile yada bensiz.
MANİSA ve AKHİSAR büyük ve hareketli şehirler görünen o ki federasyon çatısı altında ve kendi imkanlarımız ile devam edeceğiz.
kimsenin tarafında değilim olmadımda olmayacağımda ve bu tarafa yolu düşen tüm dostlara kapım evimde dahil hep açık
bi nebzede olsa faydam dokundu ise ne mutlu, cepheleşmiş bi anlaşmazlık yada uyuşmazlık olduğu belli.
33 yaşındayım ve kimsenin girmediği kadar politikaya bulaşmış ve sıyrılmış biri olarak artık kimsenin yanında değilim bu olayda
açıkçası EGE MT ülküsü kafamda şekillenir iken ve AKHİSAR MT nin temellerini atmış iken.
Teşkilatlanma örgütlenme çalışmalarına bizzat ,maddi ve manevi önayak olur iken böyle bir tatsızlığın içinde kendimi bulmayı hem talihsizlik hemde üzüntü ile izliyorum ve taa ankardan bir kardeşimin (moderatör kendisi ) müdahale etmesini kendimce bizim birazda acizliğimiz olarak görüyorum
bu yazdıklarımı izmir mt topiğinde yazacaktım ama nasip olmadı
sonuçta bu yazımda bir yerlare ulaşmaz ise hepsini telefon ile arar helallerini isterim.
ifade özgürlüğü karşıdakini kısıtlamadığı sürece mecburiyettir.
özlük hakları ancak bu şekilde korunur.
BİZDEN GEÇMİŞ GALİBA BU İŞLER :mrgreen: alacağız motorlarımızı hiç bulaşmadan köyümüze döneceğiz ...14 yıl boşunamı okuduk caba
KEMAL (LİNKİN PARK ) en çok sen istiyordun bu mt işini ama demek biraz daha bekliyecek...:rendeer: