Dostum motosikletin hayırlı olsun,güle güle kullan.
ilk olarak ,ister bisiklet olsun ister motosiklet olsun,kış ayları özellikle havalar rutubetli olduğundan fazla kirletmemeye ve dolayısı ile fazla yıkamamaya özen göstereceksin.Paslanmanın ve oksitlenmenin önüne daha oluşmadan geçmiş olursun
ikincisi,artık kireçli ve özellikle deniz suyundan uzak duracaksın.
üçüncüsü,kaliteli oto yıkama şampuanı(içine camsil karıştırabilirsin tavsiye ederim) ve yıkama süngeri ,tabiki kaliteli kurulama bezi kullan
böylece temiz su ve kaliteli şampuan artık bırakmayacak, kurulama bezide nemi en fazla şekilde alacaktır
basınçlı su tutma ,tutturma derim
ve mümkünse en az iki üç yıkamada bir zincirlerini ve hareketli eklem yerlerini yağla
karbüratöre su kaçmamasına özen göster elektrik aksamının (kabloların ve soketlerin)kurulandığından emin ol (bu bölgelere imkanın varsa basınçlı hava tutarak elin ulaşamadığı yerdeki nemide alabilirsin
keyifli sürüşler kardeşim.
HOPP DEDİK YAAA,bu işlerin ben ta ..... emi,,başımı kaldıramıyom,,bir istanbuldayım bir ankarada,,haziran 13 te kısmetse amerikaya gidiyorum,,herşeyim hazır çok şükür..bu kırılan göveçte ne var çok merak ettim ha)))
sLM manİSa Mt
FeRHaT (FAVORİ) hOş geLdıN kaRdESIm hAyRLı uĞuRlU oLSuN sAğ SğLiM aRamıZdAsIN
feRhaTım sEn gÜvEÇ yApıYOndA beNİ cAgırMıYOSuN AyIp eTTın kaRDesIN
kardeşim hoşbulduk da yanlız şuan hayvanların yavrulama dönemı oldugu için sana söz veriyorum haziranın yada mayısın ortalarına doğru yedircem ben sana bir göveç eee tabikide serkan abimizzzz bıraz ustalığını ön pılana atmamız lazım oonun yeri pusuuuuuuuuuuuuuuuuuuu atmak![]()