[Manisa - MT]

arkadaşlar hepinize şimdiden iyi bir yıl diliyorum
her yeni yılınız umarım bir öncekinden çok daha iyi geçer
sevgi, huzur, başarı, mutluluk ve tekerinizin düz bastığı
nice yıllar geçirmenizi dilerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Mt, motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz.

Adana İl Temsilcisi
Manisa MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

manisa mt yeni yılımızı en içten dileklerimle kutlarım allaha emanet olun şafak 27bitmedi gitti :)

MANİSA mt li dostlarım nerelerdesiniz yaw şafak 23 geliyorum artık müdür sen yandın müdür alkol komasına sokacam seni müdürrrrrrr:cat::queen:

J&b Denizlerinde Yüzmek,chivas Regal Derelerinde Boğulmak,absolut Banyolarında Yıkanmak Istiyorum Müdürrrrr.........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Turgutlu'lulara neden kasabalı denildiğini bilen var mı?
Hep merak etmişimdir...
İzmirde tanıdığım birkaç Turgutlu'lu aile var. Onlar göçeli en az 50-60 yıl olmuş ama yine de kasabalı lakabıyla anılıyorlar. Bu bir özellik mi acaba ???

eskiden kasabaymiş bide eskiden girişte oyle yaziyor diye

ÖLUMUNE KASABALİYİK

yazin bende katilacagim guruba ybr yada cbf

Iyiyim Ama Demi Dayıcım,,nasıl Cümle Kurmuşum Demi :) :) :)

MÜDÜRÜM elimizdekı alkol gurubu çok kalabalık bir aileden gelmektedir bunlar bayıltan cınsten alkoller bu arada şafak 10 beni havalimanından kım alacak yaww neyse redrebl black wat69 jb conı aslan sütü malıbu meksika alev anası gi değişik alkol var kib görüşürük:cherry:

öhöm...
canım kardeşim benim aracın bagajı tahminim alır bütün ganimeti. :cherry:

Ferhat Inanma Bu Müdüre,,ben Kasalı Transit Tuttum Baajlar Için,,sanada Bir Limuzin Kiraladım..

oooo siz vallla iiii yavya haftaya cuma ordayım allahın izniyle artık bişiler ayarlayında abakalım bizde içkiler benden ortam sizden gerisine karışmam kuruş çıkmaz benden ayarlayı işi anlamam şafak 7 ona göre öpüldünüz hehehe:mrgreen:beni kim alacak olooooooooooooooo

Son düzenleme:
ulen ayrıntıya girip durma yalnız geleceksen :cherry: havaalanından gelip alırım (telefon denen bişey var)

abi tamam ben hallederim sana haber ederim abi tamam kib allaha emanet ol bugünü saymassan şafak 5 :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar