[Manisa - MT]

ülen sen amerikaya gitmiyecekmisin ? :) nasıl toplaşacaksın :mrgreen:

faruk bu arada takipteyiz bu aralar kardeşim,başka yöne yoğunlaştık kendi payıma.....uzun hikaye , bilen biliyor zaten
yolun düştükçe beklerim

ülen sen amerikaya gitmiyecekmisin ? :) nasıl toplaşacaksın :mrgreen:

faruk bu arada takipteyiz bu aralar kardeşim,başka yöne yoğunlaştık kendi payıma.....uzun hikaye , bilen biliyor zaten
yolun düştükçe beklerim

9 mayısta yanındayım abi burdan isteğin var mı?

Merhaba arkadaşlar,
Umarım hepiniz sağlık ve afiyettesinizdir:cat:
Özledik sizleri..neler yapmaktasınız?

aynen ben varım toplaşmayaa,,hatta z.ovada,,gölette :)

Mecit,
ABD yolcusu sun ha...allah sağ salim gidip ve gelmek nasip eder inşallah:wiinkk:
Gezi mi yoksa eğitimin bir parçası mı?

Şu göleti bir tarif edin yav bakarsınız yloumuz oradan geçer fırsat olursa :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Umarım hepiniz sağlık ve afiyettesinizdir:cat:
Özledik sizleri..neler yapmaktasınız?

Şu göleti bir tarif edin yav bakarsınız yloumuz oradan geçer fırsat olursa :)

MECİT kardeşim hayırlı yolculuklar.

Özer abicim ben koordinatları aldım. arkadaşları da organize ettim. benden haber bekleyin en kısa zamanda gidiyoruz abicim:):cat::rendeer:

gidiyorum ama dönmücem dostlarım,,hiççççççç niyetim yok..florida orlandoda,,WET'N WILD diye bir su parkında cankurtaran olarka çalışıcam.

izmir tayfası,,akhisara giderken,,benide burdan alın :))

gidiyorum ama dönmücem dostlarım,,hiççççççç niyetim yok..florida orlandoda,,WET'N WILD diye bir su parkında cankurtaran olarka çalışıcam.

izmir tayfası,,akhisara giderken,,benide burdan alın :))

Hayırlı olsun kardeşim benim, Harika bir eğlnce merkezine gidiyorsun demekkine:rendeer:
Ammaaa ıslanmak neyse de yaban hayvanlara özellikle dikkat her an yem olabilirsin:wiinkk: Manisa Kebabı:queen::mrgreen:

MECİT kardeşim hayırlı yolculuklar.

Özer abicim ben koordinatları aldım. arkadaşları da organize ettim. benden haber bekleyin en kısa zamanda gidiyoruz abicim:):cat::rendeer:

Ulen sen neren çıktın bırakta biz de bir kez bir aktiviteyi ilan edelim yav:cyclopsan
Yemek dendimi sanki kokusunu alıyorsun hemen.. allah..allah.. :mrgreen: :mrgreen:

Son düzenleme:
Mecit hayırlı olsun... Umarım gönlünden geçtiği gibi olur ordaki yaşantın.Lodos mu esiyor bana mı öyle geldi:)

Sağlıcakla kalın ...Kendinize mukayyet olun...

mecit kardeşim AKHİSAR drag lar konusunda biraz bilgi verirmisin bizden kimse varmı gelmemiz gereklimi heyecan varmı, biz küçük bir grup olarak orada olmayı düşünüyoruz kimi destekleyeceğiz :cat:

draglar bu sezonun ilk yarışı olucak,,çok çekişmeli ve kalabalık geçicek,,mutlaka gelin derim .

arkadaslar yakında salihlili olabilirim bi iş dolayısıyla izmire dönüş zor gibi.toplantılarınıza katılırım artık :cherry: salihli ile manisa arası kaç km tahminen hiç bilmiyorum oraları.görüşmek üzere:cat: :rendeer:

arkadaslar yakında salihlili olabilirim bi iş dolayısıyla izmire dönüş zor gibi.toplantılarınıza katılırım artık :cherry: salihli ile manisa arası kaç km tahminen hiç bilmiyorum oraları.görüşmek üzere:cat: :rendeer:

merhaba salihli çok güzel bir ilçesidir manisanın manisa ya 75 km izmir e 90 km yani ne zaman istersen 1 saat te manisa yada izmir e gidebilirsin bu arada bende salihliden önce ahmetli de benzinciyim izmir yönünden geldiğinde girişte ilk petrol ofisi uğrarsan tanışırız sana bir çay ikram edebilirim

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyi pazarlar Manisa..... Gerçi pazar da bitti....:p
İyi haftalar dileyim...... :rendeer:

aloooo kotikler sıkı durun geliyor yakında bımba:) serkanım gölde su seviyesi nasıl acep:) ekibi topluyorum şöyle ailecek dostlarla uzun uzun oturak sohbet edek mangal yapak yaww

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar