günaydın kardeşim ben de yeni uyandım duyulmaz ise hala uyuyor:mrgreen:
sizi yarasalar sizi gece dolaşıp koca gün uyuyorsunuz
günaydın kardeşim ben de yeni uyandım duyulmaz ise hala uyuyor:mrgreen:
sizi yarasalar sizi gece dolaşıp koca gün uyuyorsunuzr
ndan sonra yok türk filmi yok çakışma çarpışma derken kendinize gelemiyonuz:cherry:sabaha kadar türk filmi çevrilirmi hiç :cyclopsanayyyy yanlış oldu izlenirmi dicektim:queen:ara sıra bizim dostlarımız var deyin bizi de çağırın filmleri beraber izleyelim kalabalıkta daha güzel olur heyecanlı olur:cat::queen::queen:
filmin kralı bende,,kısa metrajlı ama uzunnnnnnnnnn soluklu..ahandaaaa herzaman gösterimde,,herhafta farklı başrol oyuncuları oynatıyorum..
en güzelini seçip,,sizler için özel seansta gösterime açıcam.. :![]()
kardeşim rakip sinema mısın sen? benim filmler daha iyi. hem başrolde iski var![]()
aşk çakışma sanatımı :cherry:
iki motosiklet çakışınca aşk değil kaza oluyor![]()
Özer abicim bu manisa akhisar tayfası sanırım artık bizim için mazide kalan güzel anılardan ibaret olacak. Baksana millet herşeyi satmış kesin bunlar yakında Kanadaya yada avusturalya ya da göç ederler
Neden onlar göcmen kuşu mu yavv.....leylekmi,kırlangöç mü :mrgreen:
yaw motosikleti sattı bitti onun için herşey, şimdide ka'yı da sattı temmelli dibe battıale: onun kuşun gagasını kırdılar iyice ötmez onun kuş ötmezzzzzzzzzzz :queen:
bir kaç olgu vuku bulur ise belki bu kış iki tekeri dönen bi içten yanmalı alabilirim :rendeer:
Bilader artçın olayım nolur. Bak motor gitti, araba da gitti. Artık ben bir hiçim. Kaldım sana. Beni ancak sen taşırsın. Taşır mısın?
Ya bu arada kuşun gagası ne Serkan. Anlamıyom ben bu muhabbetten bi şey. Yardımcı olur musun?:cherry:
Bilader artçın olayım nolur. Bak motor gitti, araba da gitti. Artık ben bir hiçim. Kaldım sana. Beni ancak sen taşırsın. Taşır mısın?
Ya bu arada kuşun gagası ne Serkan. Anlamıyom ben bu muhabbetten bi şey. Yardımcı olur musun?:cherry:
Yahu siz Manisalılar ya cidden özlemediniz bizi ya da hiç kardeşlerinizden oluşan bir kafileden dayak yemediniz :queen:
Abi iki teker bahane, alacağı olan illa ki alsın ama şu forumdan size bir taş gelmedikçe cevap yazmıyorsunuz yahu...