[Manisa - MT]

ohohhh bizim yaşlardaki sevgi anlayışa girersek çıkamayız işin içinden
ne sevgi kaldı bizim yaşlarda ne hoşgörü
herşey günübirlik ve maddi:farao::farao::farao:

Yok be Hoca, bir yerlerde hala vardır o... Belki biz bakıyoruz ama göremiyoruz... Sayısal lotoda 6 tutturmak gibi değil yani... Yine de insanların elinde...

zaten benim bünyeyi o bozdu ondan sonra bi toparlayamadık gitti. hala diyorum ki ben bu hatayı nassılll yapıyordum. şükürrrr:queen::queen:

bak işte bu lafın üstüne söz söylenmez. süper tespit
Ne yaşarsan yaşa, içine sinecek, ikircikli yaşamayacaksın... O yaşlara , o yaşama dikey geçiş yapmak istiyorum sayın öğr.gör. abim :)

Bu arada 1000. mesajımı farkında olmadan Manisa Başlığına yazmış bulundum... :) Niyet İzmir'di ama kısmet Manisa...

Son düzenleme:
Yok be Hoca, bir yerlerde hala vardır o... Belki biz bakıyoruz ama göremiyoruz... Sayısal lotoda 6 tutturmak gibi değil yani... Yine de insanların elinde...

Ne yaşarsan yaşa, içine sinecek, ikircikli yaşamayacaksın... O yaşlara , o yaşama dikey geçiş yapmak istiyorum sayın öğr.gör. abim :)

Bu arada 1000. mesajımı farkında olmadan Manisa Başlığına yazmış bulundum... :) Niyet İzmir'di ama kısmet Manisa...

hadi 1000 lerin hayırlı olsun. inşallah 1000 cc çapırında olur. çağırdık mı basar gelirsin. benzini dert etme ben ayarlarım :queen::queen:

şimdi içine sinecek mutlaka. dikey geçiş için herhangi bir şart aramıyoruz ama birazcık acılarla yoğrulmuş olman lazım.:queen::queen:

Benim zaten hiç tatlım olmadı ki abi... :pale::salut: Gelen vurdu, giden vurdu...

(bkz. Vurun Kahpeye, Halide Edip ADIVAR):queen::queen:

Benim zaten hiç tatlım olmadı ki abi... :pale::salut: Gelen vurdu, giden vurdu...

(bkz. Vurun Kahpeye, Halide Edip ADIVAR):queen::queen:

a%C5%9Fk.jpg

işte biz çakışıyoruz da yeniden buluşamıyoruz hep bi hasret özlem

yaw dostlarım bırakın aşkı meşki,,para varsa yancıkta,,senden kralı yok,,herkes aşık sana..milyonları sevgilisi olursun...

takılın bana,,takılınnnnnnnnnnnnnnn....... :cherry:

Mecit pek bi playboy gördüm seni bu gece?

a%C5%9Fk.jpg

işte biz çakışıyoruz da yeniden buluşamıyoruz hep bi hasret özlem

abi yok öyle bişiii yaw... çakışıcak, bu zaten milyonda bir ihtimal, ayrılacak %100, tekrar buluşacak, bu milyarda bir ihtimal. Ve bu buluşma tekrar çakışma şeklinde olacağından tekrar ayrılma kaçanılmaz olacak...

Kulağa, kalbe hoş geliyor ama üzerinde biraz düşününce kafada aynı etkiyi bırakmıyor...

Son düzenleme:
zaten aşk da o değil mi be kardeşim çakışma sanatı. ne bileyim buldum bi yerden bu resmi.

MECİT kardeşim alo de hemen geliriz organizasyonlara

aşk çakışma sanatımı :cherry:
iki motosiklet çakışınca aşk değil kaza oluyor :)

aşk çakışma sanatımı :cherry:
iki motosiklet çakışınca aşk değil kaza oluyor :)

olum biz motosikletten değil insandan bahsediyoruz. hiç mi türk filmi izlemedin jumbommm modifiye zeytinim. Adamla kız çarpışıyor aşk oluyor. biz öyle gördük:queen::queen:

o zaman kız mesela hafıza kaybına uğruyor adam vicdanen kıza bakıyor ve aşık oluyor tam kız iyileşiken adama araba çarpıyor adam kör oluyorrrrr:queen::queen::queen::queen:

durum anlaşıldı muratın semaver keyfinin yanında mutlaka eski bir türk filmi olacakk:queen::queen:

zaten aşk da o değil mi be kardeşim çakışma sanatı. ne bileyim buldum bi yerden bu resmi.

MECİT kardeşim alo de hemen geliriz organizasyonlara

olum biz motosikletten değil insandan bahsediyoruz. hiç mi türk filmi izlemedin jumbommm modifiye zeytinim. Adamla kız çarpışıyor aşk oluyor. biz öyle gördük:queen::queen:

Abi bu iki sözcüğün anlamları çok farklı:queen: Biri Türk filmlerinde oluyor, biri prodüksiyon açısından daha zayıf filmlerde... :queen:

Abi bu iki sözcüğün anlamları çok farklı:queen: Biri Türk filmlerinde oluyor, biri prodüksiyon açısından daha zayıf filmlerde... :queen:

gitarrdondoo sabahın 7disinde hayırdırrr yawwww:bounce:
bu saatte insanlar günaydın derlerr falann
sen olayta direk prodüksüyondan girmişsinn
akşam güzel bi aşk filmimi vardı sahnede:queen::queen:

Bırakın Wallace'ım çaykoliğim eğlensin yahuuu....
Çay içmekten yakında Tein komasına girmeden önceki son travmalar bunlar.....çay verin çaaayy:mrgreen: ama ondan sonra Titreğe kim binecek:silent:

Bırakın Wallace'ım çaykoliğim eğlensin yahuuu....
Çay içmekten yakında Tein komasına girmeden önceki son travmalar bunlar.....çay verin çaaayy:mrgreen: ama ondan sonra Titreğe kim binecek:silent:

abi beni bi sen anladın yaw sağolasın:queen::queen:

gitarrdondoo sabahın 7disinde hayırdırrr yawwww:bounce:
bu saatte insanlar günaydın derlerr falann
sen olayta direk prodüksüyondan girmişsinn
akşam güzel bi aşk filmimi vardı sahnede:queen::queen:

Hoca ne yapalım işten gelince giriyorum gece... gece çalışmanın avantajlarından biri de bu... Sen geldiğinde forum günlük işini yapıp günü kapatmış oluyor, sen de rahat rahat okuyup yazıyorsun...

Mesela ben yeni uyandım desem yadırgamazsınız umarım...

Günaydın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar