[Manisa - MT]

günaydın kardeşim ben de yeni uyandım duyulmaz ise hala uyuyor:mrgreen:

sizi yarasalar sizi gece dolaşıp koca gün uyuyorsunuz:pr:eek:ndan sonra yok türk filmi yok çakışma çarpışma derken kendinize gelemiyonuz:cherry:sabaha kadar türk filmi çevrilirmi hiç :cyclopsanayyyy yanlış oldu izlenirmi dicektim:queen:ara sıra bizim dostlarımız var deyin bizi de çağırın filmleri beraber izleyelim kalabalıkta daha güzel olur heyecanlı olur:cat::queen::queen:

sizi yarasalar sizi gece dolaşıp koca gün uyuyorsunuz:pr:eek:ndan sonra yok türk filmi yok çakışma çarpışma derken kendinize gelemiyonuz:cherry:sabaha kadar türk filmi çevrilirmi hiç :cyclopsanayyyy yanlış oldu izlenirmi dicektim:queen:ara sıra bizim dostlarımız var deyin bizi de çağırın filmleri beraber izleyelim kalabalıkta daha güzel olur heyecanlı olur:cat::queen::queen:

kardeşim hadi gel yarım saat sonra seans başlıyor. mısırları da patlatacam şimdi. buzzz gibi arpa suyu da var:cat:

filmin kralı bende,,kısa metrajlı ama uzunnnnnnnnnn soluklu..ahandaaaa herzaman gösterimde,,herhafta farklı başrol oyuncuları oynatıyorum..

en güzelini seçip,,sizler için özel seansta gösterime açıcam.. ::)

filmin kralı bende,,kısa metrajlı ama uzunnnnnnnnnn soluklu..ahandaaaa herzaman gösterimde,,herhafta farklı başrol oyuncuları oynatıyorum..

en güzelini seçip,,sizler için özel seansta gösterime açıcam.. ::)

kardeşim rakip sinema mısın sen? benim filmler daha iyi. hem başrolde iski var:p

kardeşim rakip sinema mısın sen? benim filmler daha iyi. hem başrolde iski var:p

olm sen ne diyonnnnnnnn :cyclopsan iski başrolde heeeeee :mrgreen: yaw motosikleti sattı bitti onun için herşey, şimdide ka'yı da sattı temmelli dibe battı :pale: onun kuşun gagasını kırdılar iyice ötmez onun kuş ötmezzzzzzzzzzz :queen:

Hööyyyyt ne oluyo burda lenn...Aloovv orası Manisa mı neler dönüyo ordaah :mrgreen: ne filmi ne sineması,kuş / muş,Lodos,Gürkay,Mecit..İski satlımış herşeyini satmış,batmış dibine vurdurmuş..mış....kimin film şeridi kime daha iyi geliyomuş? benide alın o filme benide alın:queen::queen:

aşk çakışma sanatımı :cherry:
iki motosiklet çakışınca aşk değil kaza oluyor :)

::plus1::Hatta kıvılcımlar bile çıkıyo valla...sonra sürücülerin hali böyle::exclaim:::zencii::

Sizleri hepinizide ayrı ayrı özledim kardeşlerim benim:rendeer:
yakın zamanda bir yerlerde birşeyler organize edelim yav olmuyor böyle:wiinkk
:

Son düzenleme:
Özer abicim bu manisa akhisar tayfası sanırım artık bizim için mazide kalan güzel anılardan ibaret olacak. Baksana millet herşeyi satmış kesin bunlar yakında Kanadaya yada avusturalya ya da göç ederler

Özer abicim bu manisa akhisar tayfası sanırım artık bizim için mazide kalan güzel anılardan ibaret olacak. Baksana millet herşeyi satmış kesin bunlar yakında Kanadaya yada avusturalya ya da göç ederler

Neden onlar göcmen kuşu mu yavv.....leylekmi,kırlangöç mü :mrgreen:

orta asyadan taaaaaaaaaaa buralara göçeden biz deelmiyiz(ne derin konu bea) :cherry:
bellimi olur belki oralarıda ihya ederiz murat :p
olm benim sağım solum belli olmaz(gerçi solakım ama)
zor bi dönem attlatım sayılır arkadaşlar , bu kış inşallah hayırlısı olur benim için (ya rabbim hayırlısını ihsan eyle bana ve çevremdekilere)

bir kaç olgu vuku bulur ise belki bu kış iki tekeri dönen bi içten yanmalı alabilirim :rendeer:

bir kaç olgu vuku bulur ise belki bu kış iki tekeri dönen bi içten yanmalı alabilirim :rendeer:

Bilader artçın olayım nolur. Bak motor gitti, araba da gitti. Artık ben bir hiçim. Kaldım sana. Beni ancak sen taşırsın. Taşır mısın?

Ya bu arada kuşun gagası ne Serkan. Anlamıyom ben bu muhabbetten bi şey. Yardımcı olur musun?:cherry:

Son düzenleme:
Bilader artçın olayım nolur. Bak motor gitti, araba da gitti. Artık ben bir hiçim. Kaldım sana. Beni ancak sen taşırsın. Taşır mısın?

Ya bu arada kuşun gagası ne Serkan. Anlamıyom ben bu muhabbetten bi şey. Yardımcı olur musun?:cherry:

İski lodos race makina alacakmış, ona artçı olursan kesüper olur bence:queen::queen::queen:

Yahu siz Manisalılar ya cidden özlemediniz bizi ya da hiç kardeşlerinizden oluşan bir kafileden dayak yemediniz :queen:

Abi iki teker bahane, alacağı olan illa ki alsın ama şu forumdan size bir taş gelmedikçe cevap yazmıyorsunuz yahu...

arkadaşlar eleman(iski oluyo eleman)bianci bisiklet almış ka'yı satınca(bana oğluma aldım dedi kendi ayakları yere zor değiyor bisiklette o ayrı konu)akhisar caddelerinde mal mal gezerken iski ,,,bi baktım anaaaa bu iski :cyclopsan olm len sen bozmuşun kendini dedim lafı geveleyip hızla uzaklaştı yanımdan hehe :mrgreen:

Yahu siz Manisalılar ya cidden özlemediniz bizi ya da hiç kardeşlerinizden oluşan bir kafileden dayak yemediniz :queen:

Abi iki teker bahane, alacağı olan illa ki alsın ama şu forumdan size bir taş gelmedikçe cevap yazmıyorsunuz yahu...

alim manisa mt nin karakteristik özelliklerinden biridir bu dürtecen ille(ama dürttüğün yere dikkat edecen) :cherry:

Son düzenleme:
alan memnunnnnnn,,,satan memnunnnn,,,,MANİSA MT bu,," burası manisa merkez,,kafasına göre herkes" :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar