[Manisa - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Arakdaslar ıyı Gcler Ben Osmaniye Mt Den Seloyamaha80 Yazın Manisaya Gelcek Gezmeye Sizin Gibi Değerlı Arkadaslarla Tanısmak ısterım Osmaniyeden Herkese Selam Olsun Kazasız Belasız Iyi Günler Dostlar...

favoriii ne sosyal faliyeti kardeşim. askerde sosyal faaliyet mi olur. sen nöbet tutacan bizde rahat uyuyacaz. kural budur:mrgreen:

abi sen bana kaldınmı rahat uyuyamasın haberin olsun
:queen:

eeee mecitim bekara hanım boşamak kolay :mrgreen:
birazcık iş ciddiye bindimi ne sosyal hayat kalır ne aktivite nede hobi :cherry:
daha duuurrr bunlar iyi günler kedinin ciğere baktığı gibi(bizim gibi) bakarsın karşı kaldırımdan motosikletlere :)
allah hepimizin sonunu hayır etsin yarabbim
:rendeer:
motorsuzluk zor zanaat :pale:

müdürrrrrrrrrrr mecit abide su koyverdii valla hayırlısı bensize biriki foto gönderiğim burdan kaldırıma gecer bakarsınız :cherry:

Son düzenleme:
geliyor kardeşim şimdi buca dan duydum nete girdim. gürkayım seslenmiş dedim.
Nasıl keyifler?

geliyor kardeşim şimdi buca dan duydum nete girdim. gürkayım seslenmiş dedim.
Nasıl keyifler?

kardeşim benim vede senin keyfine diyecek lafım yok :phal durum ortada iyi.ama sadece bizim keyfimizin iyi olması yetmiyo:pr:baksana ikimizden başka kimse yazmıyo çizmiyo:salut:eek:rtam bitik senin anlıyacağın.

mecit abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii motoru satma valla portakal giderse ben burada nası vallla uyuyamam bak giti güzelim alet allah:pale:

Burası iki tekerli araçlar forumu değil umutus üzgünüm. Miskin KA cıların mekanı. Sen gel İzmir Mt ye takıl orada kontenjan var. Burası içini açmaz sanırsam

Son Kale Mecit de satarsa portakalı manisadan bile geçmem gali

S-A-T-I-Y-O-R-U-M eylülde,,sezon sonunda,,

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1300 PAN ALMAK İÇİNNNNNNNNNNNNNNNN,,,

HONDAAAAAAAAA,,HAYAT VAR ONDA..

uleeee bunların kuyruk tava sapı gibi :cherry:

ağzı olan değil arkadaşlar bakınız 3232 ve 3233 no'lu mesajlara parası olan konuşuyor :cat:

ALCAM ULEN ALCAM,,PARA VARKEN ALAYIM,,BİDAHAMI GELCEM DÜNYAYA...

( cepte 10 ytl para var ha.)))

Hadi İskender abi binmez motosiklete de :p Serkan abi sen de birşeyler al bari :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar