malesef gene ben ve gene kötü haber

arkadaslar bu gidişle forumun felaket tellali olacam malesef....

bugun gene bi ameliyata cagırdılar organ bagısı olarak ve gittigimde hastanın dosyasını inceledigimde kahretsin yeter dedim:pr::pr::pr::pr:

63 yaşında Nuri Kuru isimli amcamız 10 gün önce gecirdigi motosiklet kazası sonucu bitkisel hayata girmiş ve beyin ölümü gelişen amcamızın organları organları yakınları tarafından bagıslanmış. kasksız kullanılan, trafik kurralına uyulmayan, dikkat edilmeyen bir kaza daha ve bir kayıp daha!!! yeter artık dememek elde degil bu ay içinde 3 üncü motosiklet kazası sonucu organ bagısına sahit oldum, bu nedenle beyin ölümü gerceklesen her insan beni cok etkiliyor ve gercekten her gecen gün motoruma binerken korkar oluyorum.

LÜTFEN DİKKATLİ-EMNİYETLİ-KORUMALI-YAVAŞ KULLANALIM ARKADASLAR

NURİ amcamıza ALLAH tan rahmet diliyor, ailesine başsaglıgı diliyorum. gösterdikleri saygıdeger davranıstan dolayı kutluyorum.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin ama bunlar artık uçurumdan atlayıp ölmedim olayı oldu.Hiçbir tedbir almadan risk mi alınır.Sonuç iradeli ve kötü bir son:pr:

Allahtan rahmet geride kalan aile ve yakınlarına sabır diliyorum.

Lütfen arkadaşlar küçük mesafalerde bile koruyucu ekipmanı ihmal etmeyinn..

Allah rahmet eylesin Bagısladıgı organlar sayesinde dualar alır mekanı cennet olur insallah

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah rahmet eylesin. :salut:

Allah rahmet eylesin :( ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşallah

organlarını bağışladıkları ve birkaç hayat kurtaracakları içinde tebrik ediyorum ailesini. Bu kararı vermek hem üzücü olmuştur hem sevindirici .

Ne bu birader GAMLI BAYKUS gibisin valla :pale:
Allah rahmet eylesin yakınlarınada bas saglıgı diliyorum.

Allah(cc) rahmet eylesin amcamız nur içinde yatsın sizin bu mesaj ları vermeniz bilinçlenme adına dikkat çekeceği inancındayım.
gerçekleri yansıtmakta lütfen şüphe duymayınız ama bir dahada böyle acılar yaşanmaz diliyorum herkez gibi....sevgiler

Tanridan rahmet yakinlarina ise sabir diliyorum. Ama belkide adam olmamiz icin bu aci ve gercek haberleri duymamiz gerekli. Kasksiz evden cikan surucunun eve donmeme ihtimali cok yuksektir. Kimse Tanrinin korumasi altinda degil , Oldurmeyen Allah oldurmuyor gibi dede laflarini bir kenara birakip tedbirimizi alalim. Evden ciplak ayak cikmiyorsunuz ayaginiz acimasin diye disarda o zaman motorda bindiginizde bu kaski takacaksiniz.

Allah rahmet eylesin.Ben de çok korkmaya başladım valla:salut:

Ne bu birader GAMLI BAYKUS gibisin valla :pale:
Allah rahmet eylesin yakınlarınada bas saglıgı diliyorum.

ne yapıyım abi 6 saat amcanın basındaydım ameliyatta etkilenmemek elde deil istedim ki MT kardesliğine acılayım hepimizin içi cız etsin birazda kaskları cüzdanlarımız gibi yanımızdan ayırmayalım

kask takmazsanız işte böle yedek parça olursunuz..

arkadasım yaptıgın tabir sence hoş mu???? o insan karacigeriyle bir kişiye böbrekleriyle iki kişiye hayat verdi, kornealarıyla iki kişinin hayatına ışık oldu yani 5 cana can kattı !!! daha saygılı ol lütfen

Son düzenleme:
Amerika'da birçok yerde motosiklet sürücüleri için donör (organ vericisi) takma adını kullanırlar.

Size kesin olan bir şey söyleyeyim o zaman. Motor üstünde oturuş şeklimizden dolayı motordan düştüğümüzde başımız yere hemen kesinlikle vuracaktır. Biraz sertçe vurması, eğer kask yoksa sizi donör adayı haline getirir...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar