Malesef Bir Kaza Daha

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah şifa versin inş en kısa zamanda kavuşur sağlıgına

Tecrübesizlik, bilinçsizlik belki biraz da cahillik ve gençlik. Çok yazık. İnşallah bir mucize olur da iyileşir. Kaskı olsaydı belki şimdi sadece kırıklarla uğraşıyor olurdu. Dualarımız onunla.

Bir an önce sapasağlam ayağa kalkar inşallah..Lütfen hız yapmayalım arkadaşlar,yapıyosakta bilinçli şekilde, araçların az olduğu yolları tercih edelim...Şehir içinde asla,basmayın...

Allahtan ( cc )acil şifalar ve her şeyin hayırlısını dileyelim...Yani motor almaya gelince para bulunuyor elbise korumaya gelince nedense bulunamıyor işmi yani bu....şimdi anladığım kadarıyla koruma giysileri full olsaymış belkide ufak tefek hasarla bu kazayı çoktan atlatmış olacaktı.Kader ama önce tedbir sonra tevekkül....:cat: bence çok çok üzücü bir durum yazık yahu....ailesine eşine dostuna yakınlarına Allah (cc)yardımcıları olsun ne diyelim...

ahh yaa ahh ama yani :(
ne gerek var ki böyle şeylere yazık gencecik kardeşimiz çok üzüldüm :(
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur :(

off off off hocam kaskı taksaymışsın keşke yaa. Allah yardım etsin düzelir inşallah

Yüce Mevlam acil şifalar eylesin.
Dün eşim hastenede idi sonra bu kaza yapan kardeşimi hastaneye getirmişler.Durumu hiç iyi değildi dedi.Dünden beri bana yalvarıyor ne olur bırak bu motoru diye.Şimdilik bir şey diyemedim.Korkmuş ne yapalım ama şimdi bu kazayı okuyan herkes motora binerken korumaların önemini biraz daha iyi anlamışlardır umarım.Cenabı allah ailesine sabırlar ihsan eylesin ateş düştüğü yeri yakıyor.

inş. sağlığına kavuşur. hiç binme demektense kasksız binme demiyor büyükler. genç bu kafasına koyduğunu yapacaktır illaki. bazısı tüm sorunları ezer geçer de biner bazısı da yalvarsanız binmez. dur demek yerine şurdan git demek lazım...

::plus1:::cat: Allah acil şifalar versin inş. :pale:

allah şifa versin genç arkadaşımıza, bu yazıyı okuyan genç arkadaşlarada ders olsun inşallah.

geçmiş olsun kask'ın önemini anlamayanlar oldukça kazalar kaçınılmaz oluyor

ALLAH tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin, sevenlerine bağışlasın :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar