Malesef Bir Kaza Daha

Arkadaşlar malesef beyin ölümü gerçekleşti 2 gün daha direndi lakin kurtarılamadı. Allah ailesine ve geride kalanlara sabır versin. Canımız çok yanıyor her bir kardeşimize birşey olduğunda. Lütfen şu motosiklete keyifle binelim tedbiri elden bırakmayalım. Allah hepinizi sevdiklerinze bağışlasın.

Allah yardımcısı olsun,keşke kask kullansaymış.. işte kaskın keşkesi olmuyor ne yazık ki

arkadaşın günü gelmiş, o gün kask taksaydıda bugün ölecekti. çok genç, Allah taksiratını affetsin..

arkadaşın günü gelmiş, o gün kask taksaydıda bugün ölecekti. çok genç, Allah taksiratını affetsin..

Motosiklette kask ve koruyucu ekipmanlara,otomobilde emniyet kemerine,çeşitli mesleklerde baret veya iş güvenliğini sağlayacak diğer ekipmanlara ne gerek varki :pr: :pr: :pr: Biz zaten boşu boşuna bir motosiklet parasıda koruyucu ekipmanlara para harcıyoruz.Neyse burası bu tür konuların tartışılcağı bir yer değil.Allah arkadaşın yakınlarına sabır versin :pale:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok üzücü...:pale:
Ganç arkadaşımıza allahtan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum.

Eşşeği sağlam kazığa bağlayacaksın kardeş, motordan düşüp öleceğim varsa ölürüm beni ne kask ne mont kurtarır diye birşey olamaz...

İki gün önce bende ciddi bir kaza geçirdim şu an hayattaysam öncelikle Allah daha sonra ise aldığım tetbirlerden dolayıdır.Allah cc mübarek aylarda kardeşimizi rahmeti ile kuşatsın.

Allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin. Eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra Allah`a ısmarla. hergün işe gidip gelirken scooterinden ss ine kadar kasklar kolunda motor kullanan sürücülere çok kızıyorum. biraz hava atayım , saçım bozulmasın edasıyla motor kullanıyorlar. heleki şimdi havalar dahada ısındı ve koruma ekipmanları giyenlerde azalacak. ben okadar sıcaga ragmen işe full koruma ile gidip geliyorum.bırakın saç bozulsun , bırakın terleyin. benım gibi yedek t-shirt alın. birtek korumalı bot um yok . özellikle genç ve kanı kaynayan arkadaşlarım kardeşlerim. hiçbirimiz canımızı yolda bulmadık.. genç yasta ölmek ve sakat kalmak istemiyorsak ekipman ve aşırı hıza dikkat edelim.

Allah ailesine sabır versin.. :pale: Bende bazen olmayacak yerde hız yapıyorum !!:pr:
Böyle acı haberleri duyunca yapmamaya karar veriyorum ..

Allah yardımcısı olsun inşallah iyileşir kendine gelir Allahtan umut asla kesilmez.

Beyin ölümü gerçekleşti mi :( kask giyseydi kafasında hiçbirşey olmayacaktı :( vucudundaki kırıklar zamanla iyileşirdi ama beyin ölümü gerçekleşmiş :( Allah sevenlerine sabır versin...

büyük geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar