Görgü Taniği Için
en az 100 kişiye mail attım görgü tanığı için ama umudum YOK... lütfen siz de yollayın..
sabah sabah atv'deki haberlerde kazayı verdiler.. neymiş motosiklet hız yapıyormuş, hem de emniyet şeridinde, önündeki arabaya (araba ne arıyorsa orda) çarpmış.. sonra resmen dalga geçtiler.. resmen aşırı hız ve motosiklet sevdası can aldı dediler.. sonra uzma'dan alıntı yaptılar.. kendisi motosikleti severdi, tavsiye ederdi diye... adamın yerde yatan cesedini zoomlayarak.. artık yorum yapmıyorum... allah'a havale ediyorum... zaten herşeyi havale ede ede yaşıyoruz ya
lütfen gönderin şu maili.. çamur at izi kalsın yapıyor bu medya... ölenlere bile
"Simdi onemli olan konu, bu kazayi goren bir gorgu sahidi bulmamiz. Bu konu COK COK onemli. Zira kazaya karisan aracin soforu "ben emniyet seridinde duruyordum motosiklet gelip bana arkadan carpti" demis.
Her ne kadar Zafer Yangindan aldigim bilgiye gore aracin sag on tarafi, Omer Uzma'nin motosikletinin de sol tarafi hasarli ise de adamin beyani bu, Omer ise maalesef kendini savunacak durumda degil. Olsaydi bile maalesef bu ulkenin kanunlarini biliyorsunuz.
Iste bu yuzden acil olarak 21.07.2007 saat 14:30 civarinda TEM otoyolundan 2ci kopruye giderken Sariyer, Besiktas cikisini kopru yonunde gecer gecmez olusan bu kazayi goren gorgu sahidine ihtiyacimiz var.
LUTFEN bu konuyu tum e-mail guruplarina (sadece motosiklet guruplarina degil) ve arkadas cevrenize yayip insaniyet namina yardim isteyeyim, binlerce kisiye ulasirsak muhakkak o saatte orada o kazayi gormus birine ulasabiliriz.
Omer'e bu kadar vefa borcumuz vardir degil mi?
Sevgiler,
Ugur Becerikliler
motosiklet.net
nick:desperadost"