Kardeşim Desperadost,
Şarkıdır, türküdür, medyadır, radyodur, magazindir elimizden ne geliyorsa yapmalıyız

ale:
Analar, babalar, öksüzler;... yaratmamak için ne yapmalıyız:silent:
Dört teker sürücüleri, kritik anlarda ve en ihtiyaç duyduğumuz anlarda, trafikten ve asfalttan buhar olup uçup gitmemizi istiyorlar.
Keşke böyle bir yeteneğimiz olsa

ale:
Bizler de bu trafikteyiz! Vergi veren ruhsat sahibi insanlarız. Ben durduysam arkamdaki de duracak! Kaydım mı, motorum mu bozuldu, lastiğim mi patladı düşünecek! Evet düşünecek, düşünmeli, YANİ MOTOR KÜLTÜRÜ...!
Bugün bir alışveriş merkezinde kaza atlattık, ters yoldan gelen hızlı ve dikkatli bir araç bizim geldiğimizi görünce, acı bir fren yaparak durdu, ancak O şahıs, benimde ÖLMEMEK için acı fren yapıp motoru kaydırıp düşeceğimi düşünemedi.
İşin en cafcaflı yanı, arkamdaki taksi benim acı frenle durmama kızıp, başladı korna çalmaya, sağda bekledik, soluma geldi: ve şunu dedi '' O adam hata yaptı tamam, kabul ediyorum, ama sende hata yapıyorsun '' yani arkamdaki taksiciye göre, ya frene basmıycam, ya da kazadan kurtulduysam gazlayıp gidicem. Bendenizde taksiciye şunu söyledim; '' gidemiyorum, az daha kaza yapıyordum, belkide motorum bozuldu,...'' Ben asfaltta bir noktayım, çiğneyip geçecekmisin:silent:
Şunu anlamıyorlar: Altımızdaki araba değil, direksiyonu kırıp sağa yanaşmaz!!!
Üzerinde iki tane insan var,
İki tane canlı, Bildiğimiz çoluğu çocuğu olan ORGANİZMA!!!
Kimin hata yaptığı hiç önemli değil,
İnsan hayatına sebep olmak esas önemli olan nokta!!!
Ölen arkadaşımızın ailesine elbette sabır diliyoruz, Allah sabırlar versin, ancak bu kültürü MT gibi bir organizasyon hızla verebilir diye düşünüyorum, vakit geçtikçe insanlarımız göçüyor, sağ kalanlara kazasız belasız sürüşler diliyorum.

ale:

ale:

ale: