Malatya'ya geliyorum..

Arkadaşlar nasip olursa bu cuma günü bir arabaya bakmak üzere Malatyaya geliyorum.Sabah saat 08:00 gibi uçantan inmiş olurum..
Aracın olduğu yere gidiş,yetkili servis ekspertizi,noter satışı ve mümkün olursa trafik şubeden hemen ruhsatımı alıp eve dönmek istiyorum.15-20 gün ruhsat beklemek postaneleri gezmek istemiyorum.Trafik şubede ruhsatımı hemen almama yardımcı olabilecek bir tanıdığı olan varmıdır??

Birde dönüşte arabayla geleceğim ve yolu bilmiyorum aslında..Yol üzerinde sanırım Kayseriden geçmem gerekiyor ve bu bana yeğenlerimin evinde bir süre dinlenebilmek demek.
Daha öncesinde Kayseride buradan bir kaç arkadaşla tanışma sohbet etme fırsatı bulmuştuk ama sanırım 3-4 yıl geçti hatırlayamıyorum..
Bana yol üzerinde önerebileceğiniz,tavsiye edebileceğiniz bişeyler varsa dinlemeye hazırım.
Yanlız gidiyorum,yanımda navigasyon cihazı,telefon ve şarj aleti olacak.

Moderatör
Nasıl dönersin bilmiyorum ama dönmeyi becerebilirsen kayısı isterük :)

Motosikleti
Fazer8 abs
abi meraba. malatyadan dönüşte kırıkkaleye uğrarsan çay, ve yek ikram edebilirim. hemde tanışmış oluruz.

Nasıl dönersin bilmiyorum ama dönmeyi becerebilirsen kayısı isterük :)
kayısı mevsimi sanırım...bulduğum ilk bahçeye dalarım...:queen: hayatımda hiç yapmadığım şey..dilenirim len senin için...kimse vermezse satın almak ta diğer bir fikir olabileeer...:queen:
abi meraba. malatyadan dönüşte kırıkkaleye uğrarsan çay, ve yek ikram edebilirim. hemde tanışmış oluruz.
navigasyon nereyi gösterirse yolum orası olacak...eğer oradan geçmem gerekiyorsa neden olmasın..hem tanışmış oluruz hem dinlenmiş olurum..
Cuma namazını kılıp çıksam,Kayseriye varışım biraz dinlenmem tekrar yola çıkmam ve Kırıkkaleye varışımda saat kaç olur orasını inan hiç kestiremiyorum...
hangi yol kaç saat sürer nereden geçer bilmiyorum..
Allah razı olsun...

Motosikleti
Fazer8 abs
kayısı mevsimi sanırım...bulduğum ilk bahçeye dalarım...:queen: hayatımda hiç yapmadığım şey..dilenirim len senin için...kimse vermezse satın almak ta diğer bir fikir olabileeer...:queen:

navigasyon nereyi gösterirse yolum orası olacak...eğer oradan geçmem gerekiyorsa neden olmasın..hem tanışmış oluruz hem dinlenmiş olurum..
Cuma namazını kılıp çıksam,Kayseriye varışım biraz dinlenmem tekrar yola çıkmam ve Kırıkkaleye varışımda saat kaç olur orasını inan hiç kestiremiyorum...
hangi yol kaç saat sürer nereden geçer bilmiyorum..
Allah razı olsun...

malatyadan gelirken kırıkkaleden geçmeniz mecburi diyebilirim. eğer olurda vakitli bi saatte geçerseniz beklerim. numaramı özelden yazıyorum ne olur ne olmaz not edin siz.

Samet Abi, geçen hafta olaydı bende oralardaydım,
Adana'ya yolun düşerse buraya da beklerim,
Malatya içinde sana destek olmaya çalışırım,
Kayısını hazırlatıyorum.

Rast gelsin...

Malatya'da yaşıyorum. şansına o gün çalışmıyorum. özelden numaramı gönderdim.

burada bi tane ekspertiz yeri açılmıştı yerini tam bilmiyorum ama eski sanayi küçük bir yer onu buluruz. olmadı birçok firmanın yetkili servisleri mevcut.

oradan merkezde bir notere geçeriz, şehir merkezi toplam 3-5 km zaten. oradan da emniyete gideriz. tanıdığım yok ama emniyette hizmetliyim, kimliğim bi ihtimal işe yarayabilir.

yol dönüşünü hiç dert etme, Ankara'ya kadar komple duble yol.

bu arada kayısıyı seçim günü don vurdu. geçen polis okulunun bahçesinde 100 kayısı ağacını gezdim, toplamda 15 adet çağala toplayabildim.

emniyetin orada noter varsa tüm işleri 500 metre içinde gerçekleştirebiliriz. eski sanayiyle emniyet yanyana.

malatyadan gelirken kırıkkaleden geçmeniz mecburi diyebilirim. eğer olurda vakitli bi saatte geçerseniz beklerim. numaramı özelden yazıyorum ne olur ne olmaz not edin siz.
İnşallah görüşürüz...:cat:
Kayisilari don vurmus maalesef.
3 is arkadasim Malatyali ordan biliyom.
Zaten 3 is arkadasim var.
Bu da benim talihim.:sunny:
Abi sen gelince geçen sene mahsulüde olsa kuru kayısı ayarlarız olma mı???:joker:
Samet Abi, geçen hafta olaydı bende oralardaydım,
Adana'ya yolun düşerse buraya da beklerim,
Malatya içinde sana destek olmaya çalışırım,
Kayısını hazırlatıyorum.

Rast gelsin...
Allah razı olsun Oğuz..dostum olduğunu bilmek bile güç veriyor bana...:rendeer:
Malatya'da yaşıyorum. şansına o gün çalışmıyorum. özelden numaramı gönderdim.

burada bi tane ekspertiz yeri açılmıştı yerini tam bilmiyorum ama eski sanayi küçük bir yer onu buluruz. olmadı birçok firmanın yetkili servisleri mevcut.

oradan merkezde bir notere geçeriz, şehir merkezi toplam 3-5 km zaten. oradan da emniyete gideriz. tanıdığım yok ama emniyette hizmetliyim, kimliğim bi ihtimal işe yarayabilir.

yol dönüşünü hiç dert etme, Ankara'ya kadar komple duble yol.

bu arada kayısıyı seçim günü don vurdu. geçen polis okulunun bahçesinde 100 kayısı ağacını gezdim, toplamda 15 adet çağala toplayabildim.

emniyetin orada noter varsa tüm işleri 500 metre içinde gerçekleştirebiliriz. eski sanayiyle emniyet yanyana.
yetkili servise gideceğiz zaten..
ama yazdıkların ilaç gibi geldi inanki..ben dedli dana gibi bi oraya bi buraya dolanıp dururum sanıyordum..demekki bir - iki saate işlem tamam olacak...
adamlar beni havaalanından almaya çalışacaklar..
arabanın yanına gidilecek,citroen yetkili servisine gidilecek okey alınırsa garanti bankasına uğranacak,noterde satış yapılacak,sonra trafik şubeden ruhsat alınıp tekrar garanti bankasına HGS almaya sonrasında istediğim zaman geri dönüş yoluna çıkabilirim...
çok karmaşık gibi geliyor aslında ama yazdıklarına göre korkmuyorum artık...

yetkili servise gideceğiz zaten..
ama yazdıkların ilaç gibi geldi inanki..ben dedli dana gibi bi oraya bi buraya dolanıp dururum sanıyordum..demekki bir - iki saate işlem tamam olacak...
adamlar beni havaalanından almaya çalışacaklar..
arabanın yanına gidilecek,citroen yetkili servisine gidilecek okey alınırsa garanti bankasına uğranacak,noterde satış yapılacak,sonra trafik şubeden ruhsat alınıp tekrar garanti bankasına HGS almaya sonrasında istediğim zaman geri dönüş yoluna çıkabilirim...
çok karmaşık gibi geliyor aslında ama yazdıklarına göre korkmuyorum artık...

citroen servisi-garanti bankası-emniyet hepsinin arası 1-1.5 km. emniyetin orada noter de olmalı diye hatırlıyorum ama yoksa bile oradan merkez gene 1.5-2 km. citroen servisinde hanımın uzaktan bi akrabası var, büyük ihtimalle orada olur. inşallah yardımım dokunur. abi yalnız perşembe 12 saat nobetten çıkacağımdan cuma sabahı beni uyandırman gerekebilir :). motosikletle 15 dakikada yanında olurum merak etme :)

sanırım benimde servise gelmem 9 u bulur gibime geliyor..
adamlar yeşilyurttaymışlar..oradan havaalanı ne kadar bir mesafe bilmiyorum..
gelip almaya çalışacağız dediler,sağolsunlar mal sahibinin oğluda elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor...

sanırım benimde servise gelmem 9 u bulur gibime geliyor..
adamlar yeşilyurttaymışlar..oradan havaalanı ne kadar bir mesafe bilmiyorum..
gelip almaya çalışacağız dediler,sağolsunlar mal sahibinin oğluda elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor...

yine samet. yine araba. yine sorun.:mrgreen:

ülem sorun nerde?? :queen:
aslında sana beraber gidelim dicektim ama yolda yediklerinle ocaaama incir ağacı dikmekten korktum... ::xs06::::xs06::::xs06::::xs06::::xs06::

bu sabaha karşı yola çıkıyorum inşallah...
Maxı77 arayacağım seni...
Alman hastanesi varmış orada buluşacağız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------

ülem 97 yi nasılda 77 ye indirmişim ama..arabayada böyle pazarlıkla fiyat indirimi yapabilirim inşallah.... :queen:

Sen benim memlekete gitmisin. Şimdi gördüm topacı. Hayırlısı olsun.... Güle güle kullan

Sen benim memlekete gitmisin. Şimdi gördüm topacı. Hayırlısı olsun.... Güle güle kullan
Allah razı olsun Sinan..
Aldık arabayı..
herşeyi hallettik,ruhsatı aldık,hgs kartını aldık (ama camda özel biyer varmış orada olmadığından okumadı) dönüşte Kayseriye uğradım sonra yolda Elmadağda mola verdim uykusuzluk bitirdi beni..sabah eve gelince nasıl yattığımı nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum..saat 14:00 zorla kaldırdılar...
benimle beraber gününü harcayan Emre kardeşimden Allah razı olsun...o olmasa işlerim çok daha zor olurdu...:rendeer:

Motosikleti
Fazer8 abs
Allah razı olsun Sinan..
Aldık arabayı..
herşeyi hallettik,ruhsatı aldık,hgs kartını aldık (ama camda özel biyer varmış orada olmadığından okumadı) dönüşte Kayseriye uğradım sonra yolda Elmadağda mola verdim uykusuzluk bitirdi beni..sabah eve gelince nasıl yattığımı nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum..saat 14:00 zorla kaldırdılar...
benimle beraber gününü harcayan Emre kardeşimden Allah razı olsun...o olmasa işlerim çok daha zor olurdu...:rendeer:
abi çok bekledim seni. ortalama 40 motor ile cuma toplantımıza götürecektim. cuma günü türk chopper gurubundan bazı üye arkadaşlarda ziyaretimize geldiler. heralde geç saatte geçtin burdan.

evet ya..Kayseride dinlenmeye niyetlenince (uyurum biraz dedim ama ne mümkün..) ,birde üstüne uykusuz olunca bir an önce eve gitmeliyim dedim..eve geldiğimde sabah saat 07:00 geçmişti.....düşün artık sizin oralardan geçtiğimde saat gece yarısını geçmişti demekki....
yine de sağolasın...nasip değilmiş demekki..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar