Macar Işi Ybr Kewaay Speed 150

yav bu motorun neresini met ediyorsunuz.kewayy speed 150 beş para etmez.aldığıma bin pişman oldum.motor 3 sefer açıldı.nedeni ayak marş pedalının içinde bi dişli varmış 3 sefer aynı yerden arıza yaptı.Allahtan garantisi bitmedi. Aynı problemi yine yapmaya başladı.Nasıl anladığımı sorarsanız motora düşük viteslerde gaz verince içinden acayip sesler geliyor.carıltı curultu.ilk arıza yaptığında motor kitlemişti.servisine götüreceğim aynı yerden yaptığı bu dördüncü arıza.artık ne yaparlar bilmiyorum.çünkü ben bu motordan soğudum.ya değiştirecekler yada değiştirecekler.o yüzden bu motoru tavsiye etmiyorum.sıfır alacağına ikinci el bir kaliteli motor alsınlar.

macar degıl arkadasım o hepımızın bıldıgı gıbı az bucuk kalıtelı çan çin çon:):):):)

jr.

Dostlar selam..Keeway'in sitesi yenilenmiş.."aaaa bakiym" derken speed 150nin yeni fotolarını gördüm. sadece boya mı yapmışlar acaba yoksa bi yenilenme war mı eskisinden farklı duruyo sanki. war mı bilgisi olan

Dostlar selam..Keeway'in sitesi yenilenmiş.."aaaa bakiym" derken speed 150nin yeni fotolarını gördüm. sadece boya mı yapmışlar acaba yoksa bi yenilenme war mı eskisinden farklı duruyo sanki. war mı bilgisi olan

Valla onu bunu bılmem de ben Fıyatlar butonuna tıklayınca koca bır OHAAAA cektım !! Bune yaa fıyatlara bak sen :pr:

arkadaslar ne kadar kotulesenızde ben o motoru 6 7 ay kullandım ve bır motora yapılacak butun ıskencelerı yaptım ucuza aldıgım ıcın bırnevı stres atma aracımdı allah sızı ınandırsın tık demedı bırkere bıle sagından solundan ses gelıp arıza cıkarmadı ve benden sonrada ıkı kısı motor kullanmayı o motorla ogrendı halada goruyorum sapasaglam

bıraz kapanmış bır konu ama yanıtlayan olurmu bılmem ben honda titan alacaktım ıstanbuldan aracı bulamayınca motoru alamadım titan 2006 modeldi 1500 lira idi
ben konyadayım şimdi ise konyada speed 150 var fiyatı aynı 1500 lira
http://www.sahibinden.com/cok_temiz-88WQQaXQQ22555706WQQpXQQdisplayitem

ama resımler kendının degıl bu sıteden alınmış aradım adamı 1400 bırakacak ama pahalımı ucuzmu anlayamadım sızın yorumlarınız nedır bu motora 2006 modeline en fazlka kac lıra verılıor yardımcı olan arkadaş varsa sevınırım ilk motorum olacak 27 yaşındayım ehlıyetede yenı yazıldım

bıraz kapanmış bır konu ama yanıtlayan olurmu bılmem ben honda titan alacaktım ıstanbuldan aracı bulamayınca motoru alamadım titan 2006 modeldi 1500 lira idi
ben konyadayım şimdi ise konyada speed 150 var fiyatı aynı 1500 lira
http://www.sahibinden.com/cok_temiz-88WQQaXQQ22555706WQQpXQQdisplayitem

ama resımler kendının degıl bu sıteden alınmış aradım adamı 1400 bırakacak ama pahalımı ucuzmu anlayamadım sızın yorumlarınız nedır bu motora 2006 modeline en fazlka kac lıra verılıor yardımcı olan arkadaş varsa sevınırım ilk motorum olacak 27 yaşındayım ehlıyetede yenı yazıldım

hondayla karşılaştırman bile hata bende motorumu istanbuldan aldım gittim bindim geldim karaman'a bence sende öyle yap derim

tşk yorumun ıcın ama sen bınerekmı geldın süper bir şey ama ben motora binemki o kadar uzun yolda ehliyetede yeni yazıldım b var ama a2 sınavı bu nisanda olacak yani olmayacak birşey benim dediğim oradan alamayacağım buradan bu motoru alsam acaba yanlışmı yapmışolurum demekti yorumun için yinede tşk ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar