Maalesef kaza ve ölüm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başınız sağolsun,Allah yakınlarına sabır versin,Allah rahmet eylesin.

Gerçekten bu tür olayları okumak hiç istemiyorum. Allah kardeşimizin mekanını cennet eylesin. Kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum.:pale:

Başınız Sağolsun...

Kendinizi sorumlu veya suçlu hisetmenize gerek yok bence...

Öncelikle hepimizin başı sağolsun, Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Motosiklet.....maalesef tehlike demek.

Düşüncene saygı duyuyorum ama katılmıyorum.
Tehlike sadece motosiklet değildir diye düşünüyorum. Yıllardır duyuyoruz. İnsanlar yaya olarak hem de kendilerine ayrılmış olan yaya kaldırımından yürürken gelip kendilerine araba çarpıp ölmüyorlarmı?
Bu kader, inanmak lazım. Tehlikeli diye hiç evden çıkmadan yaşasak bile olacak varsa evin içinde de olur. Hatta evinde oturan ailelerin evine giren fireni patlamış kamyonlar olmuyormu.?

ALlah rahmet eylesin :( Ço üzülüyoum her kaza haberi alışımda motora binesim gelmiyor... Bi süre sonra unutup biniyorum :( :( :(

başımız sağolsun allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun...

:pale:Çok üzücü insanın böyle durumlarda söyleyecek çok fazla bişeyi yok..
Allah rahmet eylesin geride kalalara sabır versin...

Atık şaşırdım ne yazacağımı çok üzgünüm her ölümlü kaza haberinde sanki canımızdan parça alıyorlar gencecik delikanlı anne baba kardeş yanıyor şimdi.
mekanı cennet olsun ..............................................

asm

Allah rahmet eylesin. Acı bir durum hakkaten.

Kazayı,belayı bizlerden de uzak eylesin.

basımız saolsun allah rahemt eglesın....solenecek cok bı soz yok cok uzucu bı durum...allah aılesıne ve gerıde kalanlara sabır versın...

Allah rahmet eylesin. başınız saolsun . Allah ailesine sabır versin :pale: Allah hepimizi korusun :(

Allah rahmet eylesin.. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum

merhabalar, barbarosun soyadını ögrenebilirmiyim mümkünse, benim arkadasim olabilir, uzun zamandir görüşmedigimiz bir arkadasimiz motorsiklet kazasinda vefat etmiş dediler bugun ama teyit edemedik..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 gündür kısa motosiklet geçmişimi sorguluyorum. Bu gencecik çocuğun ölümü beni çok etkiledi. İlk kez yüzyüze tanıdığım bildiğim bir insanı motosiklet kazasında kaybediyorum. ...

çok ağır gerçekten,

Allah rahmet eylesin

Başınız ve Başımız sağolsun... Allah yakınlarına sabır versin.. Acı bi durum :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar