(m.t Izmir)sasalıya Bir Iki Lay Lay Lom

oley be en sonunda topicimiz açılmış eline sağlık davut abi:cat:

valla davut abı ılk once sevıyon sonra yedırıyonmu abi:queen:

wert le gert sakın uzerınıze sıkı bıseyler gıymeyı unutmayın bujılerınızde yanınızda olsun:cherry::cherry::queen:

Son düzenleme:
Merhabalar herkese,
Salı günü bornovadan gittim buraya, yol sürekli nerdeyse ayrılmış ve otobandan. Çok güzel ve sakin bir yolu var. Haftasonu çekilmez oluyor ve aşırı derecede kalabalık olduğunu söylüyorlar :) Özellikle bu pazar 21 derece ve havanın açık olacağını da hesaba katarsak kesinlikle ana-baba günü olacaktır :) Yine de iyi gezmeler ve iyi eğlenceler arkadaşlar :)

valla davut abı ılk once sevıyon sonra yedırıyonmu abi:queen:

wert le gert sakın uzerınıze sıkı bıseyler gıymeyı unutmayın bujılerınızde yanınızda olsun:cherry::cherry::queen:

ortaklaşa taşıyoz biz onları erman buji taşıyo ben sigorta:mrgreen:

abi listeye bhenide yazın süper bi gezi hep gitmek istedim ama bi türlü nasip olmadı %100 ordayım motr bulabilirsem+1imle gelirim bulamazsam abilerimden birine artcı olurum kabul eden olur mu:silent::silent:acep:queen::queen:

Merhabalar herkese,
Salı günü bornovadan gittim buraya, yol sürekli nerdeyse ayrılmış ve otobandan. Çok güzel ve sakin bir yolu var. Haftasonu çekilmez oluyor ve aşırı derecede kalabalık olduğunu söylüyorlar :) Özellikle bu pazar 21 derece ve havanın açık olacağını da hesaba katarsak kesinlikle ana-baba günü olacaktır :) Yine de iyi gezmeler ve iyi eğlenceler arkadaşlar :)

KARDEŞİM sen birşeyi unuttun biz ((((MOTORCUYUZ)))) bizene trafikten biz uçarak girecez oraya sen kafana takma.Ama bize takılabilirsin:rendeer:

sasalıdan geliyom şimdi =) hayvan bulabilene kafeslerde helal olsun :D:D

Heralde kafeste hayvan olmayacak çünkü DOGAL hayvanat bahçesi orası:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
abi listeye bhenide yazın süper bi gezi hep gitmek istedim ama bi türlü nasip olmadı %100 ordayım motr bulabilirsem+1imle gelirim bulamazsam abilerimden birine artcı olurum kabul eden olur mu:silent::silent:acep:queen::queen:
METİN,im hiç sensiz olurmu.aile dediğin kalabalık olmalı daha güzel geçer gezimiz:cat::cat:

önemli olan birlikte olmak diye düşünüyom:cat:

kardeşim bu VASKO bi kıyak düşünelim.ne biçim kankan var senin. Senin gezini SABOTE etmeye kalkıyor..(((KANIMCAAA))):queen::queen::queen:

ortaklaşa taşıyoz biz onları erman buji taşıyo ben sigorta:mrgreen:

AHANDA dayanışma dediğin böyle olur bee:queen::queen::queen:

önemli olan birlikte olmak diye düşünüyom:cat:

PARDON PARDON [[BİRLİKTE ]]OLMAK DERKEN NEYİ KAST ETTİN VASKO,ya her yöne çekilir be abimm:queen::queen::queen::queen::queen:

arkadaşlar birde çarşı GRUBU var onlar yazamıyor onlarda basmanede olacaklar saat:12 de

Son düzenleme:
hahahahahahhahaha

davut bana bozuk oğuz abi bakma sen ona :queen: yarın kapalıymış seçim var diye hayvanat bahçesi :queen:

şaka haa :D

hahahahahahhahaha

davut bana bozuk oğuz abi bakma sen ona :queen: yarın kapalıymış seçim var diye hayvanat bahçesi :queen:

YOK canım sende kafa bulma bizle valla ciddimisin.yok yok sen kafa yapıyorsun bizle eger kafa yapıyorsan bak seni çok kötü fene felan fesmekan isletirim.birdaha yemin edersin şaka yapmamaya:queen::queen::queen:

iyi akşamlar herkese:rendeer:

arkadaşlar herkes biliyo ama ben yinede eküriminde tavsiyesiyle hatırlatayım istedim bu gece saatler gece yarısı saat 3te bir saat ileri alınacak UNUTMAYALIM sonra gecikmece kopmaca olmasın grupta anca beraber kanca beraber:cat:

iyi akşamlar herkese:rendeer:

arkadaşlar herkes biliyo ama ben yinede eküriminde tavsiyesiyle hatırlatayım istedim bu gece saatler gece yarısı saat 3te bir saat ileri alınacak UNUTMAYALIM sonra gecikmece kopmaca olmasın grupta anca beraber kanca beraber:cat:

iyiki hatırlattın mert kardeşim:cat::cat:

yok ben erhan ı ergonikon a şikayet etçem yok tutmayın beni:pr:

yarın onu timsahlara atalım anca doyar hayvancıklar ha ha ha ha:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
tamam abi sen emret yeter:mrgreen::mrgreen:

sen daha sokaktamısın be kardeşim ğit yat dinlen biraz.yarım WERT ile GERT TİN SANA İHTİYACI OLABİLİR.ŞEYTAN KULAGINA onlara derken birde benim başıma geliyormuş bir terslik KARAMBA KARAMBİTA:queen::queen:

timsahlara deme abi 1 tane var zaten oda hergün uyuyomuş :D:D

Ozamannnnnnnnnn uyandıralım abimmm.neden benim msjlr hep aynı sayıda ya:pale::pale::pale::pale::pale:

timsahlara deme abi 1 tane var zaten oda hergün uyuyomuş :D:D

sen yarın geliyorsun degilmi.sonra kankan kızar bak bu gün ona yarın sana:salut::salut::salut::salut:

kimse yazmıyor ben yatıyorum.yarın isteyen gelir yaaa

geziden yeni geldik fotoları sıcak sıcak atıyoruzz:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar