(m.t Izmir)sasalıya Bir Iki Lay Lay Lom

.....................................................

Sizce Burda Ne Yazıyo?

Noldu Bunlara Ya?

Bi Dakika Abi...

Oguz abi bende anlamadım ama yapmaya çalışıyom seçim sonuçlarına kadar yapmış olcam inş...

Son düzenleme:
.....................................................

Sizce Burda Ne Yazıyo?

Noldu Bunlara Ya?

Bi Dakika Abi...

Oguz abi bende anlamadım ama yapmaya çalışıyom seçim sonuçlarına kadar yapmış olcam inş...

TAMAM abim benim acelem yok sadece yüklediklerinin son peryodu açılmadı onu söyleyim dedim.ben beklemedeyim:cat::cat::cat:

TAMAM abim benim acelem yok sadece yüklediklerinin son peryodu açılmadı onu söyleyim dedim.ben beklemedeyim:cat::cat::cat:

tamam abi yapcam merak etmeyin siz zaten olayı kaptım bi dahaki gezide şakır şakır koycam fotoları:cat:

arkadaşlar biliyorum bekletiyorum ama şeöimler yüzünden net çok yavaş birazdan koycam bütün resimleri:)

Son düzenleme:
mert sen yükleyene kadar fotoları motorunda yağ kalmıcak hadi olum.nerde fotolar:queen::queen:

mert sen yükleyene kadar fotoları motorunda yağ kalmıcak hadi olum.nerde fotolar:queen::queen:

bakıyom motora arada akıtmıyo:queen:

abi valla internet çok yavaş benim bi suçum yok zor upload ediyo remleri kolay değil 133 resim var:)

bidaha seçim günü gezi yapmayalım:cherry:

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
oguz çatal, wert_35, hızlıcesi2, izmirli_ua, tr.davutak, mertim, sonyx1
RESİMLER GELİYORMU

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
oguz çatal, wert_35, hızlıcesi2, izmirli_ua, tr.davutak, mertim, sonyx1
RESİMLER GELİYORMU

çok az kaldı abi acele etmeyin siz seçimlere falan bakın çay için bişiler yapın biraz sonra geliyo:rendeer:

IMG]http://i655.photobucket.com/albums/uu272/didemert/DSCF9745.jpg[/IMG]

denemeydi korkmayın hiç bi sorun yok:p

%75 oldu az kaldı:)

Son düzenleme:

DSCF9747.jpg

DSCF9707.jpg

DSCF9746.jpg

DSCF9705.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar gelen gelmiyen herkese çok teşekkür ediyorum hepiniz saolun eşim ve ben her hafta tadı daha güzel birliktelik temizin nasıl yazdım ben bu kelimeyi yaw
kısaca çok güzel bir hafta sonu daha geçirdik birlikte herşey daha güzel sevgiyle kalın haaaa resimleri yarın atacam yarını bekliyelim..

erhan kardeşim bile fotolara bakıyo ,valla resimler süper:cat::cat:

tr.davutak+, Skullhunter, chatkut, m.r.t, wert_35+, filkete, namk, extreme1925

Son düzenleme:
arkadaşlar tekerinize sağlık valla çok güzel gezi olmuş...bu hafta hem oy hemde büyükleri ziyaret için foçadaydım bende o yüzden katılamadım...birkaç gündür nete de giremediğim için geziden haberim olmadı :(
haberim olsa dönüşte size katılabilirdim :pr: bende hemen hemen aynı saaterde sasalı tarafından geçtm belkide yolda denk gelebilirdik...hatta foça belçantamı unutmuşum eve gelince farkına vardım sonra tekrar ksk foça yaptım :pr:

neyse bir dahaki gezide görüşmek üzere :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar