bu nasıl hayvan sevgisi bööle davut abi :queen::queen::queen:
pişirmek için mi seviyon hayvanları? gerci bende yerken daha cok seviyom onları:cherry::cherry::cherry:
GÜZEL TOPİC BAŞLIGI KARDEŞİM ELİNE SAGLIK BİLGİLERDE süper:cat:
YOK YOK İDOLÜM kata kulle yok ayar tamamdır.sen ufaklıgı da al gel:cat::cat:
COOOO adamım hazır ve nazııır ol EMİİ.TAKIMI kuralım:queen::queen:
valla davut abı ılk once sevıyon sonra yedırıyonmu abi:queen:
wert le gert sakın uzerınıze sıkı bıseyler gıymeyı unutmayın bujılerınızde yanınızda olsun:cherry::cherry::queen:
komşuda römörk var onu takacam pazar günü gel senide alırım![]()
Merhabalar herkese,
Salı günü bornovadan gittim buraya, yol sürekli nerdeyse ayrılmış ve otobandan. Çok güzel ve sakin bir yolu var. Haftasonu çekilmez oluyor ve aşırı derecede kalabalık olduğunu söylüyorlarÖzellikle bu pazar 21 derece ve havanın açık olacağını da hesaba katarsak kesinlikle ana-baba günü olacaktır
Yine de iyi gezmeler ve iyi eğlenceler arkadaşlar
![]()
sasalıdan geliyom şimdi =) hayvan bulabilene kafeslerde helal olsun![]()
sasalıdan geliyom şimdi =) hayvan bulabilene kafeslerde helal olsun![]()
METİN,im hiç sensiz olurmu.aile dediğin kalabalık olmalı daha güzel geçer gezimiz:cat::cat:abi listeye bhenide yazın süper bi gezi hep gitmek istedim ama bi türlü nasip olmadı %100 ordayım motr bulabilirsem+1imle gelirim bulamazsam abilerimden birine artcı olurum kabul eden olur mu:silent::silent:acep:queen::queen:
önemli olan birlikte olmak diye düşünüyom:cat:
ortaklaşa taşıyoz biz onları erman buji taşıyo ben sigorta:mrgreen:
önemli olan birlikte olmak diye düşünüyom:cat:
hahahahahahhahaha
davut bana bozuk oğuz abi bakma sen ona :queen: yarın kapalıymış seçim var diye hayvanat bahçesi :queen:
YOK canım sende kafa bulma bizle valla ciddimisin.yok yok sen kafa yapıyorsun bizle eger kafa yapıyorsan bak seni çok kötü fene felan fesmekan isletirim.birdaha yemin edersin şaka yapmamaya:queen::queen::queen:
iyi akşamlar herkese:rendeer:
arkadaşlar herkes biliyo ama ben yinede eküriminde tavsiyesiyle hatırlatayım istedim bu gece saatler gece yarısı saat 3te bir saat ileri alınacak UNUTMAYALIM sonra gecikmece kopmaca olmasın grupta anca beraber kanca beraber:cat:
yok ben erhan ı ergonikon a şikayet etçem yok tutmayın benir:
tamam abi sen emret yeter:mrgreen::mrgreen:
timsahlara deme abi 1 tane var zaten oda hergün uyuyomuş![]()
timsahlara deme abi 1 tane var zaten oda hergün uyuyomuş![]()