[M.T. İstanbul] Avcılar Sahilde Mangal Vaarrr 19 NİSAN PAZAR

tünaydınnn herkese.. ne bu ya pazara kadar bekleyemiyo musunuz hemen bi organizasyon :mrgreen:

ona da çözümüm var bağlarız benimkini çeki halatıyla 600 rr ye nolyuo o zaman 750rrzc :queen:

yolda arızalanan hacı murat model arabanın sahibi yoldan geçen başka bir aracı durdurup yardım istemiş... duran araç bmw... hacı muratı şehir merkezine kadar çekmesini rica etmiş... bmw kullanıcısıda tamam çekerim demiş.. hızlı gidersem sellektör yap yavaşlarım diyede ilave etmiş... sakin sakin giderken bir mercedes bmw yi sollamış bmw sinirlenmiş basmış arkasından gaza.. son gaz ilerliyen bmw ve mercedesi gören bir polis hemen anons geçmiş... bir mercedes ve bmw yarışıyo arkadan gelen hacı murat sellöktör yapıp yol istiyoo.... :queen:

fıstığımı şindilik değişmem artçılar rahat ediyor:bounce::queen:

akşamkipatatesler senin zihnini açmış biraz:queen:

bu akşamda patates istiyorum :cherry:

yolda arızalanan hacı murat model arabanın sahibi yoldan geçen başka bir aracı durdurup yardım istemiş... duran araç bmw... hacı muratı şehir merkezine kadar çekmesini rica etmiş... bmw kullanıcısıda tamam çekerim demiş.. hızlı gidersem sellektör yap yavaşlarım diyede ilave etmiş... sakin sakin giderken bir mercedes bmw yi sollamış bmw sinirlenmiş basmış arkasından gaza.. son gaz ilerliyen bmw ve mercedesi gören bir polis hemen anons geçmiş... bir mercedes ve bmw yarışıyo arkadan gelen hacı murat sellöktör yapıp yol istiyoo.... :queen:

her zaman ki gibi süpersin... :cat: :queen: :queen: :queen:

bu akşamda patates istiyorum :cherry:

köftede olsun mu yanında:bounce:

her zaman ki gibi süpersin... :cat: :queen: :queen: :queen:

var mı başka cadı sitede beyen miyen oğluna almasın:wiinkk::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar