idare et gece geç yattık abla:rendeer:
idare ne demek ayıpsın... :rendeer: :rendeer:
idare et gece geç yattık abla:rendeer:
tünaydınnn herkese.. ne bu ya pazara kadar bekleyemiyo musunuz hemen bi organizasyon :mrgreen:
neyse ya napalım pazarı beklicez...ale:
köprüyü kullaniyimde elimimi bascam :cherry:
akşam senin benzerin burdaydı dimi:queen:
canım benim sana paket servis yaparız![]()
dur bakalım bu ay cıksında sen gör listeyi:bounce:
tünaydınnn herkese.. ne bu ya pazara kadar bekleyemiyo musunuz hemen bi organizasyon :mrgreen:
E-M-R-E ye dicem ki sırf sen geleme diye bu akşam gidiyolar Gürkan Abi ye... :queen: :queen: :queen:
benim motor dayanmaz o kadar listeye yandık desene :mrgreen:
E-M-R-E ye dicem ki sırf sen geleme diye bu akşam gidiyolar Gürkan Abi ye... :queen: :queen: :queen:
benim motor dayanmaz o kadar listeye yandık desene :mrgreen:
aşkolsun pazara kadar açmı kalalım :cherry:
çokmu belli ettik ::blusssh: :queen:
bende ondan değişdim zaten :queen::queen::queen:
ALLAH beni bayanların şerrinden koru yarappi:wiinkk::queen:
rahat ol listeyi benim motora göre yapıyoruz:queen:
ALLAH beni bayanların şerrinden koru yarappi:wiinkk::queen:
::koop:: ::koop:: ::koop:: tamam abi o zaman sorun yok :mrgreen:
aaa o zaman bizde değişmeyelim motoru bari nişan üstü masrafa girmeyelim madem ama bu habere emre üzülcek sanırım... :mrgreen: Valla dicem ki Gürkan abi dedi...:cherry:
gürkan bu ay 600rr alıyo![]()
ona da çözümüm var bağlarız benimkini çeki halatıyla 600 rr ye nolyuo o zaman 750rrzc :queen:
fıstığımı şindilik değişmem artçılar rahat ediyor:bounce::queen:
akşamkipatatesler senin zihnini açmış biraz:queen:
yolda arızalanan hacı murat model arabanın sahibi yoldan geçen başka bir aracı durdurup yardım istemiş... duran araç bmw... hacı muratı şehir merkezine kadar çekmesini rica etmiş... bmw kullanıcısıda tamam çekerim demiş.. hızlı gidersem sellektör yap yavaşlarım diyede ilave etmiş... sakin sakin giderken bir mercedes bmw yi sollamış bmw sinirlenmiş basmış arkasından gaza.. son gaz ilerliyen bmw ve mercedesi gören bir polis hemen anons geçmiş... bir mercedes ve bmw yarışıyo arkadan gelen hacı murat sellöktör yapıp yol istiyoo.... :queen:
yolda arızalanan hacı murat model arabanın sahibi yoldan geçen başka bir aracı durdurup yardım istemiş... duran araç bmw... hacı muratı şehir merkezine kadar çekmesini rica etmiş... bmw kullanıcısıda tamam çekerim demiş.. hızlı gidersem sellektör yap yavaşlarım diyede ilave etmiş... sakin sakin giderken bir mercedes bmw yi sollamış bmw sinirlenmiş basmış arkasından gaza.. son gaz ilerliyen bmw ve mercedesi gören bir polis hemen anons geçmiş... bir mercedes ve bmw yarışıyo arkadan gelen hacı murat sellöktör yapıp yol istiyoo.... :queen:
bu akşamda patates istiyorum :cherry:
her zaman ki gibi süpersin... :cat: :queen: :queen: :queen: