lütfen!!!

öncelikle herkese mrb!!!

bende şu an için 15000 ytl(15 milyar) gibi bi para var.bir adetyarış motoru almak istiyorum babamda desteklerse bu fiyat 19-20 ye de çıkabilir!!önerilerinizi bekliyorum yaklaşık 2,5 senelik bi tecrübem var daha önce zx10 vardı bende daha yeni sattım!!

boyum 1-80
kilom 78

önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum!

aga benim küçüklüğümden beri tutkum bu özellikle yarış motoru

bi r6 alırsın o paraya. ayrıca wolverine yazılıyordu sanırım senin nick :) kolay gelsin

motosiklet tecruben nedir bide ondan bahsetsen bize ona göre sana tavsiyelerde bulunabiliriz:wiinkk:

ilk başta scooter vardı lise yıllarında sonra üniversite girince araya babam zx10 aldı işte onunla gezdim tozdum şimdide yeni bitane almak istiyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Daha önce ki motor deneyimine ve sahip olduğun motora bakılırsa soruyu sorduğun site kullanıcılarının en az %95 inden daha deneyimlisin (genelleme yapmayı sevmem ama..)

Bu durumda sana muhtemelen tavsiye ettiği motora hiç binmemiş ortaokul çocuklarından uçuk motor önerileri gelecektir.

biliyorum agada işte bi araştıram dedim

hadi beyler ya güzel öneriniz varsa yazın

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
r6 nın üstüne tanımam sana onu tavsiye edebilirim

dscn0860small5ls.jpg
bu motor güzel bakiim araştırayım

viraja yatarken motoru kaydırdım o günden sonra memnun olmadım motordan sanki sesi değişti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam burada birisi 2. el CBR 1000 RR almış 14.000 YTL ye bi arastırayım sende öle bişi düşüne bilirsin R1 Veya CBR 1000 bişi yoksa daha düşük bir makinamı istersin ve 2. el mi 0 mı olsun ??

eee nasıl davranırsan öyle cvp verir motor sana :p
dün benim motorun yanında başka i alet vardı sanırım uzaydan gelmiş :)
10 dk kadar inceledim. sonuç;
daha önce hiç yolda bırakmayan motorum ilk defa yolda bıraktı haşırt diye.
1000ytl sıkısmıs egzozuna onu cıkarcam aksam:pr:
tabi kawasakiyle görülecek br hesabım var şimdi işlerimi bitirim de burdan haber de vercem.:cherry:

R6 bence iyi bir oneri , aprilla veya honda 900cc ve ustu modelerinide deneyebilirisn.

aga şu r6 ya hayran kaldım para yeterse 0 alcam o da olmmazsa 2.el alcam piyasasını bilmiyorum motorun bi onu araştırcam

Arkadaşim Illede Yariş Modellerinden Olsun Diyorsan Sifira Suzuki Gsx-r 600 Bulabilirsin Ama Ikinci El Suzuki Gsx-r 1000 Bulabilirsen Seçimin Bu Olamli Bu Makinelerin Işçiliği Gerçekten Kusursuz çok Dengeli Ve Teknolojik Olarak Ta Diğerlerinden üstün Olduğunu Düşünüyorum. Ikinci El Hayabusa Bulursanda Hiç Beklemediğin Kadar Hiz Yapabilirsin
Aradiğin Motoru Bulman Dileğiyle...

aga ben kararımı verdim en iisi güzeli r6 benim arkadaşla giderim o da ok derse r6 alırım

onda şu an zx10 var

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar