Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncel kalsın buda, valla ekleyin sık kullanılanlara tıklayın hergün. Beleş sevap işte :cherry:
****************************************** + Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. + Şikâyetler için...[email protected] ***************X******************X*********
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kusura bakmayın arkadaşlar daha yeni gördüm ama hemen tıkladım.işallah her gün tekrar tıklıcam.hadi bi gayret arkadaşlar ya şu topic i bi hortlatalım.emek verip bir tıklamayı esirgemeyen tüm kardeşlerime teşekkürler. :rendeer: :rendeer: :rendeer:
tskederim böyle bieşyyi yayınladınız için herkeze yayıyorum bende tüm arkadaslarım tıkladı nekadar yardım ederlerse sevinirim o acıyı bizde yasadık allah kimseyi ac bırakmasın tsk yine ablacım