Lutfen TIK layin, bu insanlar gercek

Evet motorcu kardeş.. Sen de tıkla.. tıklasana uleyn....... üşenme, o kadar zor deil..

bugün azkalsın unutuyodum tıklamayı. :cyclopsani:
hadi bakalım sayfacık yukarııı... unutanlar hatırlatmak lazım dimi :rendeer:

Evet Lutfen bugun de unutmayin... Cok kolay cunku

ACILIS SAYFANIZ YAPSANIZ??? :silent:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Güncel kalsın buda, valla ekleyin sık kullanılanlara tıklayın hergün. Beleş sevap işte :cherry:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
***************X******************X*********
:)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Pakistan depremi ile de ilgileniyorlar, bu gün gördüm. Hadi tıklayın kardeşler...

Tıkladık bile.. Zaten favorites'e ekledik ve her gün tıklıyoruz dimi arkadaşlar :)

yeni üye olan arkadaşlar belki bilmiyordur diye yukarı çıkartmak lazım. tabii eskilerinde unutmaması
hadi bi daha... :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kusura bakmayın arkadaşlar daha yeni gördüm ama hemen tıkladım.işallah her gün tekrar tıklıcam.hadi bi gayret arkadaşlar ya şu topic i bi hortlatalım.emek verip bir tıklamayı esirgemeyen tüm kardeşlerime teşekkürler. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

yazıyı şimdi gördüm :sunny: hemen tıkladım bence herkez tıklamalı .Fırına ekmek almaya gidiyormuş gibi düşünüp dalın bu siteye .

bu kampanya sanırım 3 ay önce çıkmıştı.bende unutmuştum goğru söylemek gerekirse. :pr:

tskederim böyle bieşyyi yayınladınız için herkeze yayıyorum bende tüm arkadaslarım tıkladı nekadar yardım ederlerse sevinirim o acıyı bizde yasadık allah kimseyi ac bırakmasın tsk yine ablacım

benkaan çok teşekkürler en azından bunu yapabiliriz değil mi :cat:
çok iyi düşünmüşsün sağolasın :rendeer:

tweety81, sen saol ama bana değil alestevardiya çok teşekkür etmemiz lazım o buldu bu linki. tıklayan herkez saolsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar