lütfen okuyun ve bana açıklama getirin şu duruma

dostlar kuzene motor bakmaya gıttık, 150 lı lık scooter, çelik motor tiger 150. Neyse eleman motoru çalıştırdı motor stopladı, 1 haftadır kullanmadığı için böle olduğunu bir tur atarsa geçeceğini söyledi, sonra bir tur attı geldi motor stoplamadı ama motorun ön kısmından yani farların hemen altındaki boşluktan ciddi oranda dumanlar çıkmaya başladı ve etraf duman oldu, eleman motordan kalkıp ;heralde alarm kablolarında temas sorunu var muhtemelen o yüzden olmuştur dedi, bende yarın buluşup servise baktırmamız gerektiğini önemli bir durum yoksa almak istediğimizi söyledik, eleman ısrarla servise olmaz kendi motorcuma götüreceğim dedi(servis çok masraf edermiş), rahat bir 15 dakika ben servis, elaman benim motorcu dedi ve sonunda kazandım. yarın buluşma sözüverdik ve eve geldim. plakasını araştırmam sonucu aracın markasının çelik motor tiger olmadığını JIAJUE isimli bir marka olduğunu gördüm.
1. Motorun ön kısmından neden o kadar çok duman çıkar, olağan bir durummmudur
2. Servis konusunda çok korktu ve başlarda baya ısrarla servise gitmek istemediğini söyledi
3. Markasının çelik tiger olduğunu söyledi ve çin değil bunlar dedi.
4.JIAJUE marka bir motor olduğu ortaya çıktı
5.JIAJUE servisi nerdedir ben kadıköydeyim, yakında nereye gösterebilirim, yada sizin bu markayı bilen hakkaten ünlü bir tanıdığınız varmı çünkü yarın bilen birine göstermem lazım..
arkadaşlar motor temız gorunuyor, ben sevdim esasen bu motoru ama durum bu, ne yapayım ne edeyım, bu işin içinde birşey varmıdır, motor temizse alayımmı, duman ne olabilir, bunun servisi nerededir, neden JIAJUE marka motoru bana çelik tiger dedi, ÇOK RİCA EDİYORUM BENİ BU KONU HAKKINDA AYDINLATIN VE HERKEZ BİR YORUM YAPSIN, samimiyetiniz benim yapacaklarımdır...:10:

Bunu iyi bir usta çözer ancak.. O markayıda daha önce hiç duymamıştım:silent:

arkadaşım o motor çalıntı olma ihtimaline baktın mı sen? şase numarasına bak motosikletin ruhsat ile karşılaştır, en önemlisi bu ilk önce.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor zaten kendini belli etmiş arkadaşım,bence uzak dur vazgeç,şimdiden içine sinmemiş zaten üstüne gitmenin alemi yok..

iyi bir satıcıymış böylesini arasanda ömrün boyunca bulamazsın hiç kaçırma diorum:p

doğan görünümlü şahin gibi :queen:

konu yanlış yere açılmış sanırım ben pek bi teknik bilgilik durum göremedim :silent:

markası ruhsata yanlış yazılmıştır muhtemelen motor şase numaraları tutuyorsa sorun yok ruhsatı düzelttirirsin motorun önünden gelen duman büyük ihtimal kablolardan birisi yandı kısa devre yapmıştır çözülemiyecek bir sorun değil fiyatı nekadar motorun

erhanı da webcamden bi muayene mi ettirsek doktora :p En azından orasına burasına bi bakar normal gelişmiş mi die :p

markası ruhsata yanlış yazılmıştır muhtemelen motor şase numaraları tutuyorsa sorun yok ruhsatı düzelttirirsin motorun önünden gelen duman büyük ihtimal kablolardan birisi yandı kısa devre yapmıştır çözülemiyecek bir sorun değil fiyatı nekadar motorun

kablo yanması değilde konjektör arızalı olabilir bobinden gelen fazla akım konjektör bozuk olduğu için kabloları yakmış olabilir ona iyi baktır bence, yoksa kısa devreden yolda kalmayasın sonra

bizim köyde bi hasan emmi vardı onun oğlu şükrü istanbula çalışmaya gitmişti...
gel gelelim bizimkinin evi ile işyeri arası çok uzakmış gitmiş bi tane motor almış 250 cc lik...ayni dediğin gibi ufak tefek şüpheleri varmış ama almış motoru genede...şimdi halen içerde sahtekarlıktanmıydı dolandırıcılktanmı ne...:bounce:

arkadaslar model 2006 2007 trafık cıkışlı rengi bal rengi 5.000 km de, 1.000 ytl istiyor. konuyu tam olarak nereye açacağpımı bilemedım kusura bakmayın ama genel sorun teknık oldugundan yazmak ıstedım. ben bu motordan uzak mı durayım napayım? bılemıyorum gercekten....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar