- Konu Yazar
dostlar kuzene motor bakmaya gıttık, 150 lı lık scooter, çelik motor tiger 150. Neyse eleman motoru çalıştırdı motor stopladı, 1 haftadır kullanmadığı için böle olduğunu bir tur atarsa geçeceğini söyledi, sonra bir tur attı geldi motor stoplamadı ama motorun ön kısmından yani farların hemen altındaki boşluktan ciddi oranda dumanlar çıkmaya başladı ve etraf duman oldu, eleman motordan kalkıp ;heralde alarm kablolarında temas sorunu var muhtemelen o yüzden olmuştur dedi, bende yarın buluşup servise baktırmamız gerektiğini önemli bir durum yoksa almak istediğimizi söyledik, eleman ısrarla servise olmaz kendi motorcuma götüreceğim dedi(servis çok masraf edermiş), rahat bir 15 dakika ben servis, elaman benim motorcu dedi ve sonunda kazandım. yarın buluşma sözüverdik ve eve geldim. plakasını araştırmam sonucu aracın markasının çelik motor tiger olmadığını JIAJUE isimli bir marka olduğunu gördüm.
1. Motorun ön kısmından neden o kadar çok duman çıkar, olağan bir durummmudur
2. Servis konusunda çok korktu ve başlarda baya ısrarla servise gitmek istemediğini söyledi
3. Markasının çelik tiger olduğunu söyledi ve çin değil bunlar dedi.
4.JIAJUE marka bir motor olduğu ortaya çıktı
5.JIAJUE servisi nerdedir ben kadıköydeyim, yakında nereye gösterebilirim, yada sizin bu markayı bilen hakkaten ünlü bir tanıdığınız varmı çünkü yarın bilen birine göstermem lazım..
arkadaşlar motor temız gorunuyor, ben sevdim esasen bu motoru ama durum bu, ne yapayım ne edeyım, bu işin içinde birşey varmıdır, motor temizse alayımmı, duman ne olabilir, bunun servisi nerededir, neden JIAJUE marka motoru bana çelik tiger dedi, ÇOK RİCA EDİYORUM BENİ BU KONU HAKKINDA AYDINLATIN VE HERKEZ BİR YORUM YAPSIN, samimiyetiniz benim yapacaklarımdır...:10:
1. Motorun ön kısmından neden o kadar çok duman çıkar, olağan bir durummmudur
2. Servis konusunda çok korktu ve başlarda baya ısrarla servise gitmek istemediğini söyledi
3. Markasının çelik tiger olduğunu söyledi ve çin değil bunlar dedi.
4.JIAJUE marka bir motor olduğu ortaya çıktı
5.JIAJUE servisi nerdedir ben kadıköydeyim, yakında nereye gösterebilirim, yada sizin bu markayı bilen hakkaten ünlü bir tanıdığınız varmı çünkü yarın bilen birine göstermem lazım..
arkadaşlar motor temız gorunuyor, ben sevdim esasen bu motoru ama durum bu, ne yapayım ne edeyım, bu işin içinde birşey varmıdır, motor temizse alayımmı, duman ne olabilir, bunun servisi nerededir, neden JIAJUE marka motoru bana çelik tiger dedi, ÇOK RİCA EDİYORUM BENİ BU KONU HAKKINDA AYDINLATIN VE HERKEZ BİR YORUM YAPSIN, samimiyetiniz benim yapacaklarımdır...:10: