O Fiyata yurt dışından ARAİ veya Shoei marka kask getirebilirdik hatta o verdiğin fiyattan daha ucuz bi rakama. türkiyedeki rakamları 2000tl+ yurt dışında benim alışveriş yaptığım sitede 120 ila 150 dolar arası. Gümrükte çalışıyorum ve Gümrük konusundada bi sorun yaşamazdın dostum keşke daha önceden haberim olsaydı ama yinede kullanıla bilir bir kask. Fakat öyle gidipte 1000cc bir makinada kullanıcaksan biraz düşük kalmış.
Dostum sakıncası yoksa alışveriş sitesinin linkini paylaşabilir misin ? Yeni ekipmanlar alacağım yardımcı olabilirsen sevinirim.
Cazip geliyor biliyorum ama sahte urun oldugu kesin... Hic girismeyin bence.
Dostum öncelikle ürün elime lisanslı bir şekilde kutusu açılmamış şekilde geliyor belirttiğimi zannediyorum ki gümrükte çalışıyorum ve çalıştığım firmanın adına sadece 67 adet yük gemisi var ve tanıdığım insanlarda cabası (kaptan-ve diğer personeller) hiç yurt dışına çıktın mı bilemiyorum ama. ordaki fiyatlar belirttiğim şekilde.. Burda bir tulum 5000TL iken orda maximum 500 Dolar google yabancı şekilde aratıp yabancı ülkelere satış fiyatlarını bulabilirsin diye umuyorum yorum yapmadan önce araştırmanı öneririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
Sabit bir site yok Aliexpressteki Belli başlı satıcılar var güvendiğim firmamız ile çalışan fakat orda kask yok ve yurt dışında direk satın alınmalar. Ben burdan rica ediyorum gemi gidiyor arkadaş alıyor burda ücretini veriyoruz.
yazdığımı okumadın sanırım dostum açıkladığım kısmı.
Sabit bir site yok Aliexpressteki Belli başlı satıcılar var güvendiğim firmamız ile çalışan fakat orda kask yok
ve yurt dışında direk satın alınmalar. Ben burdan rica ediyorum gemi gidiyor arkadaş alıyor burda ücretini veriyoruz.
yazdığımı okumadın sanırım dostum açıkladığım kısmı.
Sabit bir site yok Aliexpressteki Belli başlı satıcılar var güvendiğim firmamız ile çalışan fakat orda kask yok
ve yurt dışında direk satın alınmalar. Ben burdan rica ediyorum gemi gidiyor arkadaş alıyor burda ücretini veriyoruz.
Nerden aliyor? Tum Arai kasklar Japonya'da yapiliyor. Orada da fiyatlari belli. Arai tum dunyaya $500'a sattigi kaski hangi ulkede $150'a satiyor? O kadar ucuza Arai dunyanin her yerinde satilir? Niye satanlar kendilerini lokal pazarla sinirliyorlar? Sahte iste urun...
Lutfen kask gibi insanin guvenligini teslim ettigi urunlerde ne idugu belirsiz sahte urun alim-satimini tesvik etmeyin. Arai olmasin, Shoei olmasin, ama en azindan testi yapilmis, kimin urettigi belli bir marka olsun.
Yna Bimar sistemine girip 02-17 taihli hoegh singapore ve 02-17 tarih li Hoegh xiamen gemilerinin gidiş rotasına bakabilirmisin rica etsem. İlk durak Japonya 2. durak çin 3.durak türkiye 4. durak ecnebi limanları.
DÜZELTME: Çalıştığım şirket dünya statüsünde ilk 5in içinde. Her marka ile sözleşmemiz mevcut beko tofaş arçelik tamek opel reno vesayre. örnek olarak bilindik markalarını verdim. + Hondanın değerli taşımalarınıda biz yapıyoruz (1000rr/600rr) bizim aldığımız fiyat fabrika çıkış fiyatı çünkü gerekli reklamı yapıyoruz gerekli indirimi yapıyoruz gemi yükleme indirme sırasında öncelik tanıyoruz firmarla. Bize biz çalışanlara extra hassasiyet indirim. tanıyor anlata biliyormuyum bilmiyorum ama
Yna Bimar sistemine girip 02-17 taihli hoegh singapore ve 02-17 tarih li Hoegh xiamen gemilerinin gidiş rotasına bakabilirmisin rica etsem. İlk durak Japonya 2. durak çin 3.durak türkiye 4. durak ecnebi limanları.
DÜZELTME: Çalıştığım şirket dünya statüsünde ilk 5in içinde. Her marka ile sözleşmemiz mevcut beko tofaş arçelik tamek opel reno vesayre. örnek olarak bilindik markalarını verdim. + Hondanın değerli taşımalarınıda biz yapıyoruz (1000rr/600rr) bizim aldığımız fiyat fabrika çıkış fiyatı çünkü gerekli reklamı yapıyoruz gerekli indirimi yapıyoruz gemi yükleme indirme sırasında öncelik tanıyoruz firmarla. Bize biz çalışanlara extra hassasiyet indirim. tanıyor anlata biliyormuyum bilmiyorum ama
Anlatiyorsunuz birseyler de hic inandirici degil malesef. Gemide Arai kask mi tasiyorsunuz? Kasklari gemiye once yukluyorsunuz diye Arai sirketi kargo sirketi calisanlarina %80 indirimle kask mi veriyor? Niye? Arai aile sirketi. Halka acik bile degil. Kucuk bir sirket. Oyle buyuk indirim politikalari yok. %40 indirim deseniz hadi bir sekilde yiyecegim de... Verdiginiz fiyat tipik Aliexpress Cin taklit urun fiyati... hatta uzerine %20-30 kar konmus hali![]()
Bakin boyle bir aciklama yapsaniz inandirici olur:
"Gemiye Arai kasklar yuklenirken bazen kazayla dusup 1-2 kutu esrarengiz bir sekilde kaybolabiliyor" Bakin bunu anlarim, belki $500'lik kask bu sekilde $150 olur. Gerci yine olmaz. Adam internete koyup daha pahaliya satabilir muhtemelen, eger gercekten orijinalse ve kullanilmamissa...