ls2 ff350 mat siyah kask hakkın da

meraba arkadaşlar kısmet olursa bu gün engeç yarın kask siparişim gelecek

ls2 ff350 mat siyah tercih ettim ama daha elime geçmedi sizce nasıl bir kask iyimi
kötümü
hava çok geçirir mi

23_01_2010_05_07_1736614208.jpg

motorum honda cbr 125

dostum ben aynı kaskı kullanıyorum ben çok memnunum verdiğin parayı hak ediyor 100 km hızın üstüne çıktığın zaman biraz içeri rüzgar alıyor ama rahatsız edici boyutta değil bide biraz kaba okadar unutmadan 135 km hıza çıktım rüzgar alma konusunda pek fazla artış olmadı yani 100 km hızlada 135 km hız arasında rüzgar almada pek değişiklik olmadı

Ayni kasktan bende var isteyen olursa bana ulasabilir ozelden mesaj atabilirsiniz. Uygun fiyata vericem

dostum ben aynı kaskı kullanıyorum ben çok memnunum verdiğin parayı hak ediyor 100 km hızın üstüne çıktığın zaman biraz içeri rüzgar alıyor ama rahatsız edici boyutta değil bide biraz kaba okadar unutmadan 135 km hıza çıktım rüzgar alma konusunda pek fazla artış olmadı yani 100 km hızlada 135 km hız arasında rüzgar almada pek değişiklik olmadı

ben midyum boyutuna baktım kaskın çok fazla büyük değil gibime geldi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------

başka bu kaskı kullanan arkadaşlar vasa onlarında yorumlarını ve izlenimlerini paylaşmalarını beklerim

Aynı kaskı ben de kullanıyorum. M beden kafa ölçüm 56cm olmasına rağmen bana biraz büyük geliyor sanki. Balaklava ile tam oturuyor. Ama konforundan memnunum

Ben de kullanıyorum, fiyatına göre gayet iyi bir kask bence. Beğenmediğin yönleri :

-80-90km de veya rüzgarlı havalarda fazla ses yapıyor
-Biraz daha hafif olmasını tercih ederdim
-M beden kullanıyorum fakat kaskın yapısından mı bilemiyorum gözüme diğer kasklardan daha irice gözüküyor LS2 :)

Bu fiyat aralığında tüm kasklarda bu tip sorunlar var gerçi...

ben de yeni aldım ama beyaz rengini almayı düşünüyorum şimdi daha 1 kere kullandım motor ve kaskım başka şehirde olduğu için, 100 tl

Ls2 yerine nitro ' yu tercih ettim.Ls2de kullandım memnun değildim.Nitro'dan memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar