Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewt bwndw de beyazı var gerçekten çok rahat bi kask vizörleri hemen pratık bi şekilde değişiyor bende hem renkli hemde orjinal vizörü ar gerçekten almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim
buda siyah vizörlü hali
bunlarda benden olsun dedim
NIC sanırım mont. Ayrıca benimde siyah vizör ve burundan göğüse kadar uzanan maske almam lazım.
Feyizoğlunu araştırayım bir. Kaskımı uzun yolda test ettim. Hiç sorun çıkartmadı. ne buğulanma nede parlama. Gece yolculuğuda çok güzel sorunsuz bir görüş sağladı.
Yorumları okuduktan sonra bnde buqün aldım gerçekten fiyatına göre cok kaliteli bir kask. Üsündeki yazının anlamıda bir motorcu için güzel gidio.:mrgreen:
Arkadaşlar feyizoğlundaki aşağıdaki kaskı ve siyah vizörünü almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum var. Kaskı kullanmış deneyimli arkadaşlardan görüşlerini rica ediyorum.
bende çok kararsız kalmıştım fuarda shad alıcaktım 65 Tlirasına son anda karar değiştiridik hasanpınar arkadaşla birlikte kırmızı L beden parlak olanından aldım motoron a da üye oldum bilmiyorum henüz motorda denemedim ama buhar yapmıyor onu farkettim havalandırmda güzel gibi gözüküyor motorda deneme fırsatım olursa şüphelerim gidicek ... resimleri akşam atıcam