LS2 Cartoon Kask Modeli Hakkında

Uzun araştırmalar sonucum, hem uygun fiyata hemde sağlam kullanışlı bir kask arıyordum. Birçok forumda araştırmalarım sonucu LS2 Cartoon kask modelini kullanan hiç bir arkadaştan büyük bir şikayet okuyamadım.

Kaskı 95 ytl + 24,80 ytl siyah vizörü ile birlikte, kargo ücreti dahil 125,80 YTL ye (bide yanında hediyesi var ama feyizoğlu ısrar etti söylemeyin kimseye dedi:p) 13 mayıs 2008 günü feyizoğlu alışveriş sitesinden sipariş ettim ve bugun 14 mayıs 2008 tarihinde elime ulaştı. Sizlerle paylaşmak istedim,

Önceki açılan LS2 marka kask aldım, incelemesi konulu başlık sadece çeneden açılır model hakkında ile ilgiliydi. Cartoon modeli üzerine bi başlık olmadığı için açma isteğinde bulundum.

Kask elime geçer geçmez hemen bi 10 km' lik deneme turuna çıktım, hemen siyah vizörü taktım ve sahil yoluna çıktım, 80 90 km hızlarda hiç ama hiç ses yok rüzgar almıyor ve kulakları çok iyi kapatıyor havalandırma kanalları tam işlevinde çalışıyor. sadece kafanızı hafifi sağa ve sola bakmak için çevirdiğinizde kafanızı geri atabiliyor :) Genel olarak ilk görüşüm çok hoşuma gitti diyebilirim. ilerleyen günlerde bakalım neler görürüz.

Kask hakkında bilgiler

Ürün özellikleri:

* Composite Fiber malzeme
* Çizilmez ön cam
* Komple çıkarılabilir ve yıkanabilir yanak padleri ve iç astar
* Havalandırma kanalları
* ECE 22.05 Onay Belgeli
* 1550 gr.
* Orjinal taşıma kılıfı
* LS2 İspanyol
* Beyaz Camlı

Fiyatı : 95 YTL ( Siyah vizör fiyatı 24,80 Ytl.)

dsc01240mb9.jpg

By VaScO1925 at 2008-05-14

dsc01241hz5.jpg

dsc01242nl2.jpg

By vasco1925, shot with W810i at 2008-05-14

dsc01244ij5.jpg

dsc01245gq1.jpg

dsc01243ip8.jpg

dsc01247tr2.jpg

dsc01246wz1.jpg

Ya şu grafiksiz düz rengi yok mu , o kız resmini tutmadım , daha doğrusu eşim pek tutmadı :)

maalesef full face modelleri bu şekil, bide siyah beyaz grili olanları var.. kız resmi bence çok güzel duruyor, cesur ve emin olabilirsin demek :wiinkk: ayrı bir havası var :p

hayırlı olsun dombalak kardeş...:rendeer:

Son düzenleme:
güle güle kullan vasco...
istanbuldan sipariş etmene gerek yoktu izmirde var benim serviste...
geçen hafta bende inceledim gayet güzel bir kask, fiyatıda çok uygun...
güle güle kullan...
feyizoğlu ne hediye etti özel mesaj atıver :p:p

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.

bende düşünüyorum almayı biraz kullan bilgileri bizimle paylaşmaya devam edersen sevinirim.

kredi kart ına taksit yapıyolarmı?:)

ya o kadar ls2 kask baslıgına yazdım izmirden alan varmı dye :silent: o kadarda aklıma geldi gecen hafta toplantıda unuttum, neyse kargo parası hediyeyle bedavaya geldi :p tşkler :rendeer:

erhan güzel kask almışsın .. güle güle kullan kazasız belasız günlerde .. bu kaskın erkekler için olanı yokmuydu ? :p ((:)

saol kardeşim:rendeer: 1 kerede adam gibi laf duyim ağzından yaaa =))) Sen erkeği bul gerisini ayarlarız o zaman :p karının ustune MT stickeri yapıştırcam tav oldum sımdı sana :pr::salut:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın:rendeer:
Ses yalıtımı nasıl, rüzgar yalıtımı nasıl(aynı şey sayılır zaten), buğu yapıyormu?100km/h civarı hızlarda ses nasıl?Fiyatı iyiymiş, kaliteli bişeyse alabilirim de ondan soruyorum.Ucuz yollu fullface kask almak istiyorum da.

ewet yaa bu ara bu kasaktan herkes memnun walla bendemi alsam bi tane artçı için

esas o deilde arkadaşlar nolan n62 modeline uygun siyah vizör arıyorum kaça bulurum bilgisi olan warmı

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın:rendeer:
Ses yalıtımı nasıl, rüzgar yalıtımı nasıl(aynı şey sayılır zaten), buğu yapıyormu?100km/h civarı hızlarda ses nasıl?Fiyatı iyiymiş, kaliteli bişeyse alabilirim de ondan soruyorum.Ucuz yollu fullface kask almak istiyorum da.

ses yalıtımı bende hiç yok cup diye siyah vizör oturdu üstüne sanırım onlada alakalı L bedenli kask, rüzgar yağ gibi akıyor üstünden kaskın ama dediğim gibi büyük kaba bi dış yüzeği olduğu için kafanı sağa sola çevirdiğin an 90 km hızda kafanı geri atıyor sadece kafanı kontrolsüz çevirmemen gerekiyor, ama çok aşırı bi itişte söz konusu değil.

buğu olayıda ışıklarda beklerken inatla huuu demekikten sonra vizör buğu yapmıyor... huuu yapsanda 4. yapışında buğulanmaya başlıyor.

Teşekkür ederim:rendeer:
Tekrar güle güle kullan, hayırlı olsun.
Merhaba ben izmirden erhan, Kaskı 13 mayıs 2008 tarihinde saat 17,00 da sipariş ettim. ve bugun 14 mayıs 2008 tarihinde saat 1 de elimde oldu, ve şimdi kask testinden geliyorum L bedenini kırmızısını altım, gram ses ve rüzgar yok çok memnun kaldım herkeze tavsiye ediyorum tşkler feyizoğlu !
Diye bir yorum var feyizoğlunda senin yorumun herhalde:)

Son düzenleme:
ses yalıtımı bende hiç yok cup diye siyah vizör oturdu üstüne sanırım onlada alakalı L bedenli kask, rüzgar yağ gibi akıyor üstünden kaskın ama dediğim gibi büyük kaba bi dış yüzeği olduğu için kafanı sağa sola çevirdiğin an 90 km hızda kafanı geri atıyor sadece kafanı kontrolsüz çevirmemen gerekiyor, ama çok aşırı bi itişte söz konusu değil.

buğu olayıda ışıklarda beklerken inatla huuu demekikten sonra vizör buğu yapmıyor... huuu yapsanda 4. yapışında buğulanmaya başlıyor.

kışın soğuk ve yağmurlu havalarda anlarsın buğu yapmasını şimdi istediğin kadar huuu yap fark etmez :queen::queen::queen: bu arada kaskını güle güle kullan ama üstüne biraz daha koyup lazer lz2 almayı yeğlerdim.. :wiinkk:

Teşekkür ederim:rendeer:
Tekrar güle güle kullan, hayırlı olsun.

Diye bir yorum var feyizoğlunda senin yorumun herhalde:)

evet. iyi dileklerin içi tşkler :cat:

kışın soğuk ve yağmurlu havalarda anlarsın buğu yapmasını şimdi istediğin kadar huuu yap fark etmez :queen::queen::queen: bu arada kaskını güle güle kullan ama üstüne biraz daha koyup lazer lz2 almayı yeğlerdim.. :wiinkk:

eywallah sağol, sen aldığında bizimle paylasırsın ok :cat:

aynı kasktan bendede var. gerçekten fiyatına göre süper bir kask.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar