LS2 Cartoon Kask Modeli Hakkında

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende grisi var mat siyaha spreyle tamamını boyamayı düşünüyorum eğer boyarsam resimlerini koyarım. . .

NIC sanırım mont. Ayrıca benimde siyah vizör ve burundan göğüse kadar uzanan maske almam lazım.

Feyizoğlunu araştırayım bir. Kaskımı uzun yolda test ettim. Hiç sorun çıkartmadı. ne buğulanma nede parlama. Gece yolculuğuda çok güzel sorunsuz bir görüş sağladı.

Bnede benim hatuna aldım bir tane , çene altı kayışının kilit sistemi biraz daha iyi olabilirmiş gibime gelsede , yinede çok güzel bir kask.

Yorumları okuduktan sonra bnde buqün aldım gerçekten fiyatına göre cok kaliteli bir kask. Üsündeki yazının anlamıda bir motorcu için güzel gidio.:mrgreen:

Bu günde önümdeki aracın fırlattığı taşı gözüme gelmekten korudu. Vizörden sekti.Hızım yavaştı ama vizör açık olsaydı :S

Evet.. Sonunda bende kavuştum kaskıma.Ama foto koymaya acayip üşendiğim için 2-3 fotograf koyucam kusura bakmayın..Kaskı Pendik Güngör motordan nakit 90 YTL ye aldım.

Son düzenleme:
ce belgesi var mı o onemli

bende bundan alacağım 95 ytl şimdiden biriktieiyorum :)

Arkadaşlar feyizoğlundaki aşağıdaki kaskı ve siyah vizörünü almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum var. Kaskı kullanmış deneyimli arkadaşlardan görüşlerini rica ediyorum.

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45441

XL bedenini alacağım ama bir kaç sayfa önce Vasco siyah vizörün L bedene tam oturduğunu söyledi.

Vizörlerinde bedenleri varmı ?

Siyah vizör aldığım zaman küçük yada büyük gelme problemi yaşarmıyım ? Tam oturması çok önemli vizörün yoksa rüzgar sesi gıcık eder beni :pr:

bende çok kararsız kalmıştım fuarda shad alıcaktım 65 Tlirasına son anda karar değiştiridik hasanpınar arkadaşla birlikte kırmızı L beden parlak olanından aldım motoron a da üye oldum bilmiyorum henüz motorda denemedim ama buhar yapmıyor onu farkettim havalandırmda güzel gibi gözüküyor motorda deneme fırsatım olursa şüphelerim gidicek :D ... resimleri akşam atıcam

selam arkadaşlar...

www.sahibinden.com' da GET ( Güwenli E-Ticaret Yöntemi ) ile 12 aya varan taxitler ile LS2 gibi diğer kaskları da almak mümkün dün farkettim...

Sıfır yada 2. el kask almak isteyenlerin bilqilerine sunarım...Kolay qelsin...

Arkadaşlar elimde Sıfır yeni Ls2 Cartoon mdeolinden var hediye olarak geldi sıfır evde durmakta.paketini dahi açmadım.

Bedeni Large.

Satmayı düşünüyorum çünkü kullanmamaktayım ihtiyacım yok.

Gsm:05546093706
Msn:[email protected]

ilgilenenler irtibar kurarsa sevnrm

Fiyat: 90 Tl

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar