- Konu Yazar
Öncelikle merhaba yeni olduğum için daha önce böyle başlık varmı bilmiyorum ama lpg konusun da yardımcı olmak isterim ilgilenen lere.
dostum kaza elbetteki kötü. bende benzinli motorda kaza yapan sağını solunu yakan birini tanıyorum. ama bu referans olmaz. keşke 6000watlık doğru düzgün elektirikli motosikletler olsada onlara binsek.arkadaşlar yapmayın etmeyin 2 teker bu kayarsınız düşersiniz yada arkadan biri gelir çarpar ne olur ne olmaz gerçekden çok tehlikeli evet anlıyorum benzin pahalı ama canımızdan da mı pahalı lpg taktıracak kadar mı kıymetsiz hayatınız hepimizin ailesi sevdikleri var daha ucuz yakıt uğruna bir kazada canımız bu kadar büyük bir yüke atmaya değmez inanın..
çok yakın bir tanıdığım lpgli arabası ile yaptığı kaza nedeni ile yüzünün yarısını ve vüdunun belirli kısımlarını kaybetti şimdi o kadar pişman ki ama maalesef çok geçti size önerim biraz fazla olsun ama güvenli olsun
iyi forumlar dilerim..
Merak ettiğim şey; motorların %90'nı hava soğutmalı. Ama LPG sistemininde radyatör suyu ile ısınıp işe yarar hale gelmesi gerekiyor. bu sorunu nasıl çözceksiniz? örneğin YBR 125 veya cbf 150?
adam ortalarda yok kayboldu araba için yazdı bence motosiklet deyince uzadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
motorda yağdan faydalanacan elektrikli pompa koyup lpg mikserinde yağı dolaştırıcan
yağ zamanla kauçuk contaları bozar.motorda yağdan faydalanacan elektrikli pompa koyup lpg mikserinde yağı dolaştırıcan
dostum senin olmayan motor 600 cc diye bizi saf dışı bırakıyorsun üzüldüm valla. cc'm küçük olabilir ama yüreğim ve hayallerim büyüktür benim.Ewet mantıklı.. Ama yinede motorsiketi 600 cc kadar olmayanlar LPG takmasın yahu..