LOFT Kaza yaptı (Durumu iyi )

ya çok geçm,iş olsun öncelikle noluyo ya herkes kaza yapıo bu arabalar yüzünden ben bu 4 tekerlerin varya

Haydaa yeni trend az hasarlı kaza atlatmak oldu sanki,
Allah korusun hepimizi

Ama Pronun kazası hariç hepsinin bir ortak yanı var bi kenarından Tequ bulaşmış hepsine, aslında Pronun kazada bile payı var belki aynı model makina kullanıyolar :p

Siz bu Tequ denen üyeyi önce bi baraja atın, ordan çıkarıp akarsuda bi kaç yüz metre yüzdürün, soora hamama götürün iyice arınsın bitsin bu talihsizlikler.

geçmiş olsun Loft. :rendeer:

Büyük geçmiş olsun Sedat kardeşim.Bu ara olan kazalrın hafif atlatılması en büyük tesellimiz oldu.Tüm arkadaşların daha dikkatli olması gerekiyor.

gecmıs olsun sedat:rendeer:Allah bıdaha göstermesın.nazar degısmıstır sana cok kosturuyorsun.boy boy resımler sıtede...evt evet nazar degmıs ..

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın:rendeer:
yaw bu haberler arkadaşların dediği gibi çok olmaya başladı
geyik döndüren arkadaşlardan kaynaklandığı söyleniyor :p
tüm geyikçileri bu akşam banyo yapmaya davet ediyorum :queen:
bitsin bu bahtsızlık:)

Geçmiş olsun abi.sen sağlamsın sanırım kawada bişi varmı? :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohaaa lofttt kaza yapmısss tequ duydun muuu bence bunun altında bısı var bu o merdıvenden dustugum dedıgı zaman kaza yapmıstı bence hem bı ınsan merdıvenden dusupte totosunu o kadar sıyıramaz ben sahsen gordum gozumle totosunu asfaltta surunme ızı vrdııı ::mrgreen:

baksana saat kac olms hala ortalarda yok yuzu yok sanırım buralara gelmeye sıte senı beklıor loftt totonun fotosunu yollasana

Geçmiş olsun ya ne oluyo bu sıra herkezde bı kaza haberı :( Neyse ufak atlatman sevındırıcı...

hade sedat ııyısın ıııı prım yaptın bak mıllet gecmıs olsna gelıyor:DD

Hepinize ayrı ayrı tşk ederimmmm, fazer600 sen o fiyata tequnun motoru al :p

halis abi erhan mustafa mali ve ben düştük :) sıradaki talihli sizce kim :p bence gürkannnnn :p

Son düzenleme:
allah dusurmesın :D:D o baaba yarısı pekı sen nerden dustun 4 teker bısıklettenmı bıze motorun fotolarını gonderırımsn arkadasm ben o motora talıbım olmadı onda anlasamazzsak senı bızım oglana alaacm oda sana talıb mıs:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar