lıncon cbr hoyosung arasında harbıden kaldım???

ben yenımotora baslıyacağım arkadasımda yanı basladı ama o r6 ıle basladı bende oleyapayımmı dıe tereddutte kaldım ama benım tarzım daha cok cruıser tıpı yamahanın cok guzel modellerı var ama 18 ytlden baslıoyro ılk motor ıcın fazla deılmı dıye dusunuyorum 250cc lık lıncolnlar hosuma gıttı ama mkanık problem cıkarıyormus dıye duydum anlıcağınız sızın bılgılerınıze kaldım?

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkadaşın motora R6 ile başlamkla hiç iyi etmemiş.
sen o hataya düşme bence...
al bir 250 lik, paşa paşa gez
1 2 sene sonra yükseltirsin modelini...

luxor arkadaşıma katılıyorum büyük cc motorsiklet yenibaşlayanlar için tehlikeli olabilir

bencede ilk başlangıç için tehlikeli olur 600 cc ben yıllardır motosiklet kullanırım iki yılda cbr 125 im var hala 600 lük bir makineyi kullanabileceğime tereddüt üm var... maddi durumun el veriyosa japon güzel makinalar var naked tarzı hoşuna giderse sana honda cbf 250 yi tavsiye ederim :cat:

bence mükemmel bir başlangıç motoru :cat:

Ben anlamadım! Başlıkta CBR demişsin sonrada tarzın cruiser yazmışsın.Bence tam belirle tarzını sonra markaları araştırısın.Ha eğer cruiser ve yukardakilerden hangisinitercih etmem gerekir diyosan,Hyosung GV250 Aquila derim.

Bence senin kafan karışmış :mrgreen: Biraz düşün sonra ver kararını :p Belki araba alırsın :queen: :queen:

Dip Not; Bana kalırsa da Cbf 250 ile başla :)

bıde bıraz duzgun yazılsa surda..
bende kısa yazıorum(sekıl 1 a) en azından anlasılıo..

lıncon dıye yenı cınlımı geldı buarada?

Düzgün derken kastettiğin yazılar benim yazılarımsa eğer yasaklı listene alırsın yazdıklarımı görmezsin...

neden bukadar agresifsin ve alingansin anlamadim gercektende..

su topicte hangi yazinin duzgunlugunden bahsettigimi anlamiosan ilginc gercektende ki bende bole yazmisken

`
bıde bıraz duzgun yazılsa surda..
bende kısa yazıorum(sekıl 1 a) en azından anlasılıo..

lıncon dıye yenı cınlımı geldı buarada?`

Biz burda arkadaşımıza uygun motoru seçmek için tartışıyoruz sanıyordum :mrgreen:

bak ne güzel R1 ler var sürekli motor büyükmek yerine al bi tane R1 yada CBR1000R bak keyfine. ne o 125lik küçük makinelerle uğraşacaksın.
yalnız R1 yada CBR 1000R alınca güzel bir hayat sigortası yaptırki arkanda bıraktıklarına bir faydan dokunsun

cruser seviosan 2.el bi tane yamaha virago alabilirsin 5.000-6.000ytl e

racing kullanmak cok kolay degil ama cruser daha oturakli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar